ΜΙΛΑΝΟ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ 280€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Συνδυάστε δύο προορισμούς σε ένα ταξίδι.Ταξιδέψτε σε Μιλάνο και Γκραν Κανάρια για 8 μέρες τον Νοέμβριο ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3&4 αστέρων.Τελική τιμή 280€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 27/11 με 04/12 

Συγκεκριμένα τα δυο πρώτα βραδια θα μείνετε στο Μιλάνο ,μετά τέσσερα βραδια στη Λας Πάλμας ,και το τελευταίο βράδι ξανα στο Μιλάνο.

Η Γκραν Καναρια είναι το πιο δημοφιλες νησί των Καναρίων νήσων ,με πάνω από 2εκ επισκεψεις και θερμοκρασία 25 εως 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,ιδανική για αυτούς που ψάχνουν καλοκαιρινές διακοπές και το χειμώνα.

Θα δείτε απέραντες παραλίες και μια συναρπαστική ενδοχώρα που απαρτίζεται απο ερήμους, βουνά και πολλά προστατευμένα φυσικά πάρκα.Από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες είναι η Playa del Inglés και η  Maspalomas στη νότια πλευρά του νησιού.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (19/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 118€ το άτομο συνολικά για τέσσερις πτήσεις.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή ,απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr.

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση 
Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 27/11 - 07:40
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 04/12 - 09:15

Δεύτερη κράτηση 
Μιλάνο - Γκραν Κανάρια 29/11 - 07:00
Γκραν Κανάρια - Μιλάνο 03/12 - 10:55

*Το ταξίδι μπορεί να γίνει και από Αθήνα ,απλά αλλάζοντας την πρώτη κράτηση με αναχώρηση από Αθήνα.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.




ΔΙΑΜΟΝΗ 

Μιλάνο
Το Hotel Da Vinci είναι 4 αστέρων και βρίσκεται λίγο έξω από το Μιλάνο, σε απόσταση 150μ. από το Σταθμό Bruzzano, από όπου παρέχονται απευθείας συνδέσεις με το κέντρο της πόλης σε περίπου 25 λεπτά.Η τιμή του είναι στα 45€ η βραδια και για τρία βραδια θα σας κοστίσει συνολικά 136€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Θα κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις:
Πρώτη κράτηση 27/11 - 29/11
Δεύτερη κράτηση 03/12 - 04/12



*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Γκραν Κανάρια (Λας Πάλμας)
Το Apartamentos Tinoca είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στη γραφική περιοχή La Puntilla του Las Palmas de Gran Canaria, μόλις 30μ. μακριά από την παραλία Las Canteras. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, ηλιόλουστη βεράντα και δωρεάν ζώνη Wi-Fi.Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 194€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 29/11
Check out 03/12

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 236€€
•Ξενοδοχεία: 330€
•ΣΥΝΟΛΟ: 566€ / 2 = 283€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Και μην ξεχνάτε πως από 15/06 μιλάτε και σερφάρετε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  σαν να είστε Ελλάδα ,περισσότερα εδώ

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال