ΠΡΑΓΑ 145€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 ημέρες στη Πράγα τέλη Νοεμβρίου ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων κοντά στο κεντρο. Τελική τιμή 145€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 22/11 με 27/11 

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (21/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια στο πήγαινε είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο ,και στην επιστροφή με την Aegean με απευθείας πτήση ,και κοστίζουν μόλις 82€ συνολικά το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε 3 διαφορετικές κρατήσεις μέσω της skyscanner.com 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 22/11 - 09:30 (22€)
Μιλάνο - Πράγα 22/11 - 16:10 (10€)
Πράγα - Βουδαπέστη 27/11 - 16:35 (51€)*

*Η πτήση Πράγα - Βουδαπέστη της Aegean είναι με ανταπόκριση στην Αθήνα. Εσείς φυσικά δεν θα πάτε Βουδαπέστη ,μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο στο Ελ. Βενιζέλος πατε σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο η απευθείας πτήση Πράγα - Αθήνα βγαίνει στην μισή τιμή.

*Οι πτήσεις Αθήνα - Μιλάνο και Μιλάνο - Πράγα μπορούν να γίνουν κράτηση και ως μια ,απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair σε ελάχιστη ακριβότερη τιμή (+15€) ,και το σημαντικότερο η πτήση είναι εγγυημένη.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι περίπου 5 ώρες ,ότι πρέπει και για μια γρήγορη βόλτα για καφέ στη πόλη του Μπέργαμο που είναι διπλα.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 8 κιλά ανα άτομο.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Το πρόσφατα ανακαινισμένο Hotel Mars είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας, μόλις 15 λεπτά με το τραμ από το κέντρο.Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και προσφέρουν δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο internet. Η τιμή του για 5 βράδια είναι στα 126€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,για να εμφανιστεί κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο ,θα σας κοστίσει από 60€ για 6 μερες.





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 164€
•Ξενοδοχείο: 126€
•ΣΥΝΟΛΟ: 290€ / 2 = 145€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال