Μιλάνο ,Νάπολη ,Ρώμη 190€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε σε Μιλάνο ,Νάπολη και Ρώμη για 7 μέρες τέλη Νοεμβρίου ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 αστέρων κοντά στο κέντρο.Τελική τιμή 190€ αεροπορικά ,διαμονή ,τρένο.

Οι ημερομηνίες είναι 27/11 με 03/12 
με αναχώρηση από Αθήνα 

Συγκεκριμένα θα μείνετε από δύο βράδια σε κάθε προορισμό. Από Αθήνα θα πάτε αεροπορικώς στο Μιλάνο ,από Μιλάνο αεροπορικώς στη Νάπολη ,και από την Νάπολη με τρένο στη Ρώμη. Αθήνα θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Ρώμη. Στη παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια ,η διαδρομή με το τρένο και η διαμονή ανά άτομο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (08/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 64€ συνολικά το άτομο για τρεις πτησεις. Θα πρέπει να κάνετε 3 διαφορετικές κρατησεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Αθήνα - Μιλάνο 27/11 - 09:30 (25€)
Μιλάνο - Νάπολη 29/11 - 10:40 (17€)
Ρώμη - Αθήνα 03/13 - 08:15 (22€)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανά άτομο.
 


Νάπολη - Ρώμη
Από Νάπολη για Ρώμη θα πάτε με τρένο το οποίο κάνει περίπου 1ω10λ (γρήγορο) και το εισιτήριο κοστίζει 15,90€ το άτομο αν κάνετε online κράτηση από την ιστοσελίδα goeuro.com

Napoli centrale - Roma termini 
01/12 - 08:25 (15,90€)

*Προσοχή η τιμή αυτή ισχύει για online κράτηση από την ιστοσελίδα GoEuro ,στο σταθμό πιθανών να ισχύουν αλλες τιμές.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο σταθμός επιβίβασης και αποβίβασης κάντε αναζήτηση το  όνομα του στα google maps π.χ. Napoli centrale



ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Τα ξενοδοχεία είναι όλα 3 και 4 αστέρων με πολυ καλες κριτικες ,και βρίσκονται κοντά σε στάσεις μετρο και τραμ.Κοστιζουν 223€ συνολικά για 7 βραδια.
(110€ το άτομο)

Μιλάνο 
Το Hotel Da Vinci είναι 4 αστέρων και βρίσκεται λίγο έξω από το Μιλάνο, περίπου 950μ μακριά από τον σταθμό Comasina του μετρο που σας πάει στο κεντρικό Μιλάνο και στο duomo σε περίπου 15-20 λεπτά.Διαθέτει ευρύχωρα, κομψά, κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Όλα περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με διεθνή κανάλια, μίνι μπαρ και μεγάλο μπάνιο διακοσμημένο με ψηφιδωτά πλακάκια.Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 91€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
 


Νάπολη 
Το Hotel Colombo είναι 3 αστέρων και βρίσκεται κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό , ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης. Τα δωμάτια είναι όμορφα και λειτουργικά και διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις όπως δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 62€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



 
Ρώμη
Το Hotel Gordon είναι 3 αστέρων και απέχει μόλις 200μ.από τον σιδηροδρομικό σταθμό Termini της Ρώμης.Το Κολοσσαίο είναι προσβάσιμο σε 20 λεπτά με τα πόδια.Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους ,δωρεάν wifi ,στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.Η τιμή του για δυο βραδια είναι στα 70€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο στις χαμηλοτερες τιμες από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 128€
•Ξενοδοχεία: 223€
•Τρένο: 32€
ΣΥΝΟΛΟ 383€ / 2 = 191,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι των ξενοδοχείων όπως σε όλα τα ξενοδοχεία στην Ιταλία ,περίπου 2 έως 5 ευρώ την βραδια το άτομο ,και πληρώνονται απευθείας στα ξενοδοχεία.
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال