ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ,ΒΙΕΝΝΗ ,ΠΡΑΓΑ 195€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Συνδυάστε Βουδαπέστη ,Βιέννη και Πράγα σε ένα ταξίδι ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 αστέρων κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 195€ για 8 ημερες τον Ιανουάριο. Στη τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια ,οι συνδέσεις με τα λεωφορεία και η διαμονή ανά άτομο.

Οι ημερομηνίες είναι  22/01 με 29/01 με αναχώρηση από Αθήνα.

Ποιο αναλυτικά ,θα μείνετε δύο βράδια στη Βουδαπέστη ,δύο βράδια στη Βιέννη και τρία βράδια στην Πράγα. Από Αθήνα θα πατε Βουδαπέστη με απευθείας πτήση της Ryanair ,και θα επιστρέψετε από Πράγα με απευθείας πτήση της Aegean. Απο Βουδαπέστη για Βιέννη και από Βιέννη για Πράγα θα πάτε με λεωφορείο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (26/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Aegean με συνολικό κόστος μόλις 73€ το άτομο για δυο πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικές κρατησεις μέσω της Skyscanner.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουδαπέστη 22/01 - 16:00
Πράγα - Βουδαπέστη 29/01 - 16:35*

*Η πτήση Πράγα - Βουδαπέστη της Aegean είναι με ανταπόκριση στην Αθήνα. Εσείς φυσικά δεν θα πάτε ξανά Βουδαπέστη ,μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο στο Ελ. Βενιζέλος πατε σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο η απευθείας πτήση Πράγα - Αθήνα βγαίνει στη μισή τιμή.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 8-10 κιλά ανά άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης στην πτήση της Ryanair. 




ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Από Βουδαπέστη για Βιέννη και από Βιέννη για Πράγα θα πάτε με λεωφορεία της εταιρίας Flixbus ,και τα εισιτήρια κοστίζουν από 14-15€ η μετάβαση. Η διαδρομή από Βουδαπέστη για Βιέννη με λεωφορείο διαρκεί περίπου 3ω10λ ,και από Βιέννη για Πράγα 4ω15λ. Επιλογές στις ωρες αναχώρησης έχετε πολλες. Κρατηση θα κάνετε online από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Ενδεικτικά παρακάτω έχουμε επιλέξει τα πιο φθηνά και βολικά δρομολόγια με συνολικό κόστος 29€ το άτομο και για τα 2 δρομολόγια.

Παράδειγμα:

Budapest - Wien 24/01 - 11:00
Wien - Praha 26/01 - 10:30


Οι τιμές αυτές ισχύουν για online κράτηση από την ιστοσελίδα GoEuro.com ,στο σταθμό πιθανών να ισχύουν άλλες τιμές.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως φαίνεται παρακάτω π.χ. για το σταθμό στη Πράγα "praha,Uan Florenc" 




ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Και τα τρία ξενοδοχεία που προτείνουμε παρακάτω είναι 3 αστέρων ,έχουν πολύ καλές κριτικές και βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το συνολικό κόστος και για τα τρία είναι μόλις 189€ για 8 βράδια (94€ το άτομο)

Βουδαπέστη 
Το Elit Hote είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη, σε απόσταση 450μ. από τον κοντινότερο σταθμό μετρό ,ο οποίος σας πάει στο κέντρο και στις γέφυρες στον Δούναβη σε μόλις 10 λεπτά. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 54€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 22/01
Check out 24/01
 



Βιέννη  
Το Hotel Geblergasse είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στη συνοικία Hernals της Βιέννης, σε απόσταση μόλις 200μ. από το σταθμό Alser Straße του μετρό που σας πάει στο κεντρο σε λιγότερο από 10 λεπτά.Όλα τα δωμάτια του Hotel Geblergasse διαθέτουν μπάνιο με ντους και δορυφορική τηλεόραση. Η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο.Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 58€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 24/01
Check out 26/01

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.




Πράγα  
Το Hotel Golden City Garni είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καλοδιατηρημένη περιοχή Zizkov κοντά στο κέντρο της πόλης ,και αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Πράγα. Το ξενοδοχείο απέχει ελάχιστα με τα πόδια από το κέντρο της Πράγας και όλα τα αξιοθέατα της πόλης, όπως η Πλατεία Wenceslas και η Παλιά Πόλη. Προσφέρει εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις για να εξερευνήσετε την Πράγα και τη γύρω περιοχή. Είναι κοντά στον μετρό, ενώ μπροστά στο ξενοδοχείο υπάρχει στάση του τραμ που σας μεταφέρει στην καρδιά της πόλης σε μόλις 5 λεπτά. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 77€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 26/01
Check out 29/01
 



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 146€
•Λεωφορεία: 58€
•Ξενοδοχεία: 189€
ΣΥΝΟΛΟ 393€ / 2 = 196,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال