ΜΑΡΟΚΟ 200€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 8 ημέρες τον Δεκέμβριο στις σημαντικότερες πόλεις του Μαρόκου ,στο Ραμπάτ ,την Καζαμπλάνκα και το Μαρακές ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία με πρωινό. Τελική τιμή 200€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες ειναι 07/12 με 14/12 

Πιο αναλυτικά θα πάτε αεροπορικώς στο Ραμπάτ και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Μαρακές. Θα μείνετε 2 νύχτες στο Ραμπάτ ,2 νύχτες στη Καζαμπλάνκα και 3 νύχτες στο Μαρακές. Η μετακίνηση από πόλη σε πόλη θα γίνει με τρένο ,αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.


*Στο Μαρόκο ταξιδεύετε μόνο με το διαβατήριο σας ,οι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου δεν χρειάζονται βίζα.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (25/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Οι πτήσεις είναι όλες με την Ryanair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν μόλις 101€ συνολικά το άτομο για τέσσερις  πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βρυξέλλες 07/12 - 09:30
Βρυξέλλες - Ραμπάτ 07/12 - 16:05
Μαρακές - Ρώμη 14/12 - 09:55
Ρώμη - Αθήνα 14/12 - 17:50


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Κατά την διάρκεια κράτησης της πτήσης Μαρακές - Ρώμη ,η τιμή θα εμφανιστεί στο Μαροκινό νόμισα το MAD ,κάνε την κράτηση κανονικά η αλλαγή του νομίσματος γίνεται αυτόματα. 1 MAD = 0,09€

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι 4 ώρες στις Βρυξέλλες ,και στην επιστροφή 3:30 ώρες στην Ρώμη.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης ανα άτομο.






ΤΡΕΝΑ
Τα τρένα στο Μαρόκο είναι πολύ καλά και συνδέουν τις μεγαλύτερες πόλεις μεταξύ τους. Υπάρχουν 3 ειδών τρένα, τα ordinaire ,rapide και τρένα προαστιακούΣε όλα τα τρένα υπάρχουν 1η & 2η θέση χωρίς σπουδαίες διαφορές στην άνεση. Τα περισσότερα είναι τύπου rapide και κλιματίζονται. Περισσοτερες πληροφορίες και δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.oncf.ma

Ραμπάτ - Καζαμπλάνκα 
Ο σταθμός επιβίβασης στο Ραμπάτ λέγεται "Sale tabriquet" και ο σταθμός αποβίβασης "casa port"
Το εισιτήριο μια απλής διαδρομής κοστίζει από 40MAD ,περίπου 4€ και η διάρκεια είναι 1ω20λεπτα.

Καζαμπλάνκα - Μαρακές 
Ο σταθμός επιβίβασης στη Καζαμπλάνκα λέγεται "casa voyageurs" και ο σταθμός αποβίβασης "marrakech".Το εισιτήριο μια απλής διαδρομής κοστίζει από 90MAD ,περίπου 8€ και η διάρκεια είναι περίπου 3 ωρες.

*Ολα τα παραπάνω στοιχεία τα έχουμε συλλέξει από εγκυρες πηγές όπως η επίσημη ιστοσελίδα τρένων του Μαρόκου ,την ιστοσελίδα Rome2rio , το TripAdvisor και την ιστοσελίδα traveltips.gr

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Τα ξενοδοχεία και τα riad που προτεινουμε παρακάτω είναι όλα κεντρικά με σχετικά καλες κριτικές για Μαροκο ,και διαθέτουν όλα ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Κοστίζουν συνολικά 206€ για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο για 7 βράδια και στην τιμή περιλαμβάνεται και το πρωινό.

*Τα riad είναι παραδοσιακές Μαροκινές κατοικίες που οι Ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία. Είναι η πιο οικονομική και πιο καλή επιλογή να μείνετε στο Μαρακές καθως η τοποθεσια τους είναι ακριβώς στην καρδιά της Μεντίνα ,την παλιά πόλη του Μαρακές.

Ραμπάτ
Το Hotel Yasmine είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κεντρο του Ραμπάτ μόλις 700 μέτρα μακριά από το Hassan Tower ,το κυριότερο αξιοθέατο της πόλης. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για δυο βράδια είναι στα 94€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


Check in 07/12
Check out 09/12
 


Καζαμπλάνκα 
Το Astoria βρίσκεται στο κεντρο της Καζαμπλάνκα. Τα κύρια αξιοθέατα όπως το μεγάλο Τζαμί του Μέγα Χασάν Β´ και ο καθεδρικός ναός της Καζαμπλάνκα βρίσκονται 3χλμ μακριά ,περίπου 10-15 λεπτά με το ταξί ή το uber με κόστος μόλις 2-3€.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 58€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.

 
Check in 09/12
Check out 11/12



Μαρακές 
Το Riad Bousskri βρίσκεται στη καρδιά της Μεντίνα ,της παλιάς πόλης του Μαρακές. Η κεντρική πλατεία Τζεμάα ελ Φνα βρίσκεται περίπου 1,5χλμ μακριά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους και βεράντα. Η τιμή του για 3 βράδια είναι μόλις 54€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


Check in 11/12
Check out 14/12



ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Άλλη μια καλή επιλογή για τις μετακινήσεις σας από πόλη σε πόλη είναι να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Ραμπάτ και να το επιστρέψετε στο αεροδρόμιο του Μαρακές. Αυτό μπορεί να γίνει από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από Ραμπάτ και επιστροφή στο Μαρακές θα σας κοστίσει από 112€ συνολικά για μια εβδομάδα.


*Προσοχή διαβάστε καλά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις πριν την κράτηση.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 202€
•Ξενοδοχεία: 206€
ΣΥΝΟΛΟ 408€ / 2 = 204€ το άτομο 

*Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του.

*Στις τιμες δεν περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι των ξενοδοχείων περίπου 1-2€ ημερησίως ανα άτομο. Πληρώνονται στο ξενοδοχείο.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال