ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΠΟΡΤΟ 250€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 7 μέρες στη Λισαβόνα και στο Πόρτο τον Δεκέμβριο ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία με πρωινό. Τελική τιμή 250€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 14/12 με 20/12 με τρείς διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (10/09) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean και την Ryanair και κοστίζουν 141€ συνολικά ανά άτομο για τέσσερις πτήσεις. Συγκεκριμένα από Αθήνα για Λισαβόνα αναχωρείτε με απευθείας πτήση της Aegean. Από Λισαβόνα για Πόρτο αναχωρείτε με απευθείας πτήση της Ryanair ,και από Πόρτο επιστρέφεται Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο Μιλάνο με την Ryanair.

Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Λισαβόνα 14/12 - 08:45
Λισαβόνα - Πόρτο 17/12 - 12:35
Πόρτο - Μιλάνο 20/12 - 09:00
Μιλάνο - Αθήνα 20/12 - 17:10

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8-10 κιλών.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Στη προκειμένη περίπτωση στη πτήση ανταπόκρισης στο Μιλάνο έχετε πάνω από 4 ώρες αναμονή οπότε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός. Αν θέλετε να αποφύγετε εντελως τον κίνδυνο μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την ιστοσελίδα της kiwi.com σε ελάχιστη ακριβότερη τιμή , προσφέροντας σας όμως προστατευόμενες και εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.


ΔΙΑΜΟΝΗ 

Λισαβόνα
Το Luxe Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Λισαβώνας, είναι κοντά στο σταθμό του μετρό Anjos, ενώ το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Κάθε δωμάτιο έχει δορυφορική τηλεόραση ,μοντέρνο ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν Wi-Fi.

Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 135€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό και δωρεάν ακύρωση.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση 38% μόνο για σήμερα ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.Πόρτο
Το Porto Rico στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Πόρτο, και μόλις 100μ. από τη στάση Aliados του μετρό. Ο καθεδρικός ναός του Πόρτο απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από, και το εμβληματικό Casa da Musica είναι προσβάσιμο σε 4 στάσεις με το μετρό.

Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 87€ για ένα δίκλινο δωμάτιο και το πρωινό κοστίζει 5€ ανα άτομο την βραδιά.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση 52% μόνο για σήμερα ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 282€
•Ξενοδοχεία: 222€
•ΣΥΝΟΛΟ: 504€ / 2 = 252€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Και μην ξεχνάτε πως από 15/06 μιλάτε και σερφάρετε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  σαν να είστε Ελλάδα ,περισσότερα εδώ

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال