ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ 780€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε στο Λας Βέγκας για 10 μέρες τον Νοέμβριο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων. Τελική τιμή 780€ αεροπορικά ,διαμονή ,αποσκευές ,φόροι. +μονοήμερη στη Νέα Υόρκη

Οι ημερομηνίες είναι 12/11 με 21/11 και θα μείνετε συνολικά 7 βράδια στο Λας Βέγκας.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (12/09) ,και ενδέχεται να αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Emirates και την Spirit airlines  ,και κοστίζουν στο σύνολο 576€ ανά άτομο μαζί με παραδιδόμενες αποσκευές .Θα κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή μέσω της skyscanner.com

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση
Αθήνα - Νέα Υόρκη (EWR) 12/11 - 17:25
Νέα Υόρκη (EWR) - Αθήνα 21/11 - 23:55

Δεύτερη κράτηση 
Νέα Υόρκη (EWR) - Las Vegas 13/11 - 06:30
Las Vegas - Νέα Υόρκη (EWR) 20/11 - 21:20

*Η διάρκεια της αναμονής στο πήγαινε είναι 9 ώρες κατά την διάρκεια της νύχτας ,και η διάρκεια της αναμονής στην επιστροφή περίπου 18 ώρες. Μπορείτε να παραδώσετε τις αποσκευές σας και να κάνετε την βόλτα σας στη Νέα Υόρκη μέχρι να επιστρέψετε Αθήνα.

*Κατα την διάρκεια κράτησης στην ιστοσελίδα της Spirit θα πρέπει να αγοράσετε και αποσκευές καθώς στη τιμή δεν περιλαμβάνεται ούτε καν χειραποσκευή ,παρά μόνο μια μικρή τσάντα πλάτης. Μπορειτε να αγοράσετε με 30 δολάρια στη πτήση μια παραδιδόμενη αποσκευή εως 18 κιλά με συνολική διάμετρο 158cm. (ύψος ,πλάτος ,μήκος) Το συνολικό κόστος σε ευρώ βγαίνει στα 50€ και για τις δυο πτήσεις. (δείτε εικόνα)

Άρα μαζί σας θα έχετε μόνο μια αποσκευή εως 18 κιλά και μια μικρή τσάντα πλατης ανα άτομο (όχι χειραποσκευή) ,ακόμα και στις πτησεις της Emirates που επιτρέπουν παραπάνω αποσκευές.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Η διάρκεια της αναμονής βέβαια είναι πολύ μεγάλη ,από 9 εως 18 ωρες οποτε ο κίνδυνος είναι πολύ μικρός.Παρολα αυτά μπορειτε επισης συνδυάσετε το ταξίδι και με μερικες μερες στη Νέα Υόρκη ,αν και θα ανεβεί αρκετά το μπατζετ καθως η διαμονη στη Νέα Υόρκη είναι πολύ ακριβή.





ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Downtown Grand , an Ascend Hotel είναι 4 αστέρων και βρίσκεται στη καρδιά του Λας Βέγκας. Προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα αξιοθέατα του Λας Βέγκας, όπως στον εμπορικό δρόμο Fremont Street Experience και στο Mob Museum. Βρίσκεται επίσης σε βολική τοποθεσία για να επισκεφτείτε τις επιλογές αγορών του Las Vegas Premium Outlets – North, να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις στο Smith Center for Performing Arts και να διασκεδάσετε στη δημοφιλή Las Vegas Strip.Διαθέτει εξωτερική πισίνα ,χώρος ηλιοθεραπείας και γυμναστήριο για να ασκηθείτε. 

Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση HD, πουπουλένια μαξιλάρια, στρώμα με επίστρωμα, επιφάνεια εργασίας, στεγνωτήρα μαλλιών και ξυπνητήρι. Κάποια διαθέτουν επίσης μπουρνούζια, καφετιέρα, δωρεάν καθημερινή εφημερίδα και μπανιέρα-υδρομασάζ. 

Το ξενοδοχείο έχει τεράστια έκπτωση σήμερα με έκπτωση που αγγίζει το 65%.Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο για 7 βράδια είναι στα 245€ χωρίς τους φόρους και τις πρόσθετες χρεώσεις.

Ο Φόρος είναι 13% επι της τιμής ,δηλαδή 32€ συνολικά ,και οι πρόσθετες χρεώσεις 19€ την βραδιά ,(135€ συνολικά). Στο σύνολο φόροι και πρόσθετες χρεώσεις βγαίνουν στα 167€ επιπλέων (84€ το άτομο) και πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.

Άρα το ξενοδοχείο μαζί με φόρους και πρόσθετες χρεώσεις θα κοστίσει 412€ συνολικά (206€ το άτομο)


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1052€
•Αποσκευές: 100€
•Ξενοδοχείο: 244€
•Φόροι ξενοδοχείου: 167€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1563€ / 2 = 781,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال