ΒΑΡΣΟΒΙΑ 95€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε στη Βαρσοβία για 4 μέρες τον Νοέμβριο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων της ibis hotel. Τελική τιμή 95€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 24/11 με 27/11 

Άλλες ημερομηνίες σε διαφορετικό ξενοδοχείο λίγο εξω από το κέντρο ,θα  βρείτε παρακάτω:

17/11 - 20/11 (4 μέρες ,88€)
24/01 - 27/01 (4 μέρες ,88€) 

Με λίγο ψάξιμο ,φθηνά αεροπορικά θα βρείτε σχεδόν για όλο τον Νοέμβριο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (20/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 40€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες .Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βαρσοβία 24/11 - 17:25
Βαρσοβία - Αθήνα 27/11 - 19:35


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.

*Το αεροδρόμιο στο Βαρσοβία είναι το δεύτερο της πόλης ,το Modlin airport ,το οποίο βρίσκεται 42χλμ μακριά. Στο κεντρο θα πατε με τα λεωφορεία που βρίσκονται απ´εξω με κόστος από 7€ και διάρκεια διαδρομής 45 λεπτά.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το ξενοδοχείο Ibis Warszawa Stare Miasto είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της Βαρσοβίας ,μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την όμορφη παλιά πόληΤα καφέ και οι παμπ της Πλατείας του Κάστρου, είναι προσβάσιμα σε 20 λεπτά επίσης με τα πόδια. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 111€ για ένα δίκλινο δωμάτιο στις παραπάνω ημερομηνίες.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται ,κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



Άλλη μια καλή επιλογή και πιο φθηνή είναι το 3 αστέρων ibis warszawa reduta σε απόσταση 4,5χλμ. από το κέντρο της Βαρσοβίας. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 96€ για ένα δίκλινο δωμάτιο στις παραπάνω ημερομηνίες.




*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο Modlin θα σας κοστίσει από 62€ για τρία 24ωρα.





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (24/11 - 27/11)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 80€
•Ξενοδοχείo: 111€
•ΣΥΝΟΛΟ: 191€ / 2 = 95,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال