ΠΡΑΓΑ 145€ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 6 ημέρες τον Φεβρουάριο στη παραμυθένια Πράγα ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό. Τελική τιμή 145€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες ειναι 31/01 με 05/02

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με ανταπόκριση με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 75€ συνολικά το άτομο για τέσσερις  πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 31/01 - 12:40
Μιλάνο - Πράγα 31/01 - 16:10
Πράγα - Βρυξέλλες 05/02 - 08:55
Βρυξέλλες - Θεσσαλονίκη  05/02 - 15:55


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι 2ω20λ στο Μιλάνο και στην επιστροφή 5ω30λ στις Βρυξέλλες.

*Κατα την διάρκεια της κράτηση της πτήσης Πράγα - Βρυξέλλες ,η τιμή θα εμφανιστεί στο νόμισμα της Τσεχίας. 1CZK = 0,0385€

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.


ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Residence Tabor είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσίας στη Πράγα. Η διάσημη πλατεία Wenceslas είναι προσβάσιμη σε 15 λεπτά με τα πόδια ή 4 στάσεις με το τραμ που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο. Η τιμή του για 5 βράδια είναι στα 138€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.
 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει από 72€ για έξι μερες.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 150€
•Ξενοδοχείο: 138€
ΣΥΝΟΛΟ 288€ / 2 = 144€ το άτομο 

*Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال