ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 285€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 8 μέρες λίγο πριν τα Χριστούγεννα στη Λανθαρότε και την Τενερίφη των Καναρίων νήσων ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 αστέρων με πισίνα. Τελική τιμή 285€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 13/12 με 20/12 

Συγκεκριμένα θα μείνετε 3 βράδια στη Λανθαρότε και 4 βράδια στην Τενερίφη.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αναζητούν καλοκαιρινές διακοπές στη μέση του χειμώνα ,τότε τα  Καναρια νησιά είναι ο ιδανικός προορισμός. Η Τενερίφη ,η Λανθαροτε και τα υπόλοιπα νησιά ,σας περιμένουν να απολαύσετε καλοκαιρινές διακοπές όλον τον χρόνο.

Εναι ηφαιστειογενή νησιά στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκουν στην Ισπανία και μαζί με κάποια σειρά νησιών αποτελούν τα Κανάρια νησιά. Το κλίμα τους θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία ημέρας τους 25 με 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία. Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχουν πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Το δημοφιλέστερο μέρος για να μείνετε στη Λανθαρότε είναι το Puerto Del Carmen το οποίο ειναι και το πιο τουριστικό. Η costa teguise επίσης είναι μια καλή επιλογή. Την πρωτεύουσα την Arrecife καλύτερα να την αποφύγετε ,δεν έχει τίποτα ενδιαφέρων να δεις.

Στη Τενερίφη τα δημοφιλέστερα μέρη για διαμονή  είναι το Puerto de la Cruz στη βόρεια πλευρά ,το οποίο είναι και το πιο οικονομικό, και η Playa los Americas στη νότια πλευρά.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την Λανθαρότε στο παρακάτω βίντεο ,που είναι από την τελευταία μας επίσκεψη τον Οκτώβριο του 2016.



*Στα Καναρια νησιά ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Canary fly ,και κοστίζουν συνολικά μόλις 125€ το άτομο για πέντε πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 5 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την  airshop.gr για τις πτήσεις της Ryanair.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 13/12 - 09:30 
Μιλάνο - Λανθαρότε 13/12 - 15:05
Λανθαρότε - Τενερίφη βόρεια 16/12 - 17:35
Τενερίφη Νότια - Μιλάνο 20/12 - 06:45
Μιλάνο - Αθήνα 20/12 - 17:10

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε πρώτα όλες τις τιμές των πτήσεων για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 4 ώρες και στην επιστροφή 5 ώρες στο αεροδρόμιο Bergamo του Μιλάνου.

*Τα αεροδρόμια στη Τενερίφη είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Προσγειώνεστε στο αεροδρόμιο στη βόρεια πλευρά (TFN)  ,και φεύγετε από το αεροδρόμιο στη νότια πλευρά (TFS)

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την ιστοσελίδα της kiwi.com σε ελάχιστη ακριβότερη τιμή , προσφέροντας σας όμως προστατευόμενες και εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης. Βάλτε πολλαπλοί προορισμοί και τις παραπάνω πτησεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 8-10 κιλά ανα άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ στις πτήσεις της Ryanair.













ΔΙΑΜΟΝΗ

ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ
Το Aparthotel Atlantic View Resort είναι 3 αστέρων διαθέτει μεγάλη εξωτερική πισίνα και βρίσκεται στο Puerto Del Carmen ,το πιο τουριστικό μέρος της Λανθαρότε. Ο παραλιακός δρόμος με τα μπαρ και η παραλία βρίσκονται 15 λεπτά με τα πόδια μακριά. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 158€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 13/12
Check out 16/12






ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Το Pez Azul είναι 3 αστέρων ,διαθέτει πισίνα και βρίσκεται στο Puerto de la Cruz ,ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Τενερίφης. Οι κοντινές παραλίες του Ατλαντικού απέχουν 500μ. με τα πόδια από αυτό το όμορφο θέρετρο στα Κανάρια. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε πολλά κοντινά αξιοθέατα ,όπως τις εντυπωσιακές λίμνες Lagos de Martianez και τους κοντινούς Βοτανικούς Κήπους. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 160€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 16/12
Check out 20/12

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση 32% ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.Αν δεν είστε εγγεγραμμένος κάντε το εδώ και κερδίστε επιπλεων 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Τα νησιά είναι αρκετά μεγάλα όποτε προτεινουμε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο. Ενα μικρό αμάξι πόλης θα σας κοστίσει περίπου 30€ την ημέρα μαζί με την ασφάλεια. Μπορειτε να κάνετε κράτηση από το αεροδομιο ή online από την rentalcars.com

*Αν κάνετε online κράτηση για αμάξι και δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα αλλά χρεωστική ,μην αγοράσετε online ασφάλεια καθως είναι άχρηστη. Θα αγοράσετε υποχρεωτικά στο αεροδομιο όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο.Αν διαθέτετε πιστωτική αγοράστε την κανονικά καθως θα σας έρθει πιο οικονομικά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 3 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 250€
•Ξενοδοχείοα: 318€
ΣΥΝΟΛΟ 568€ / 2 = 285€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال