ΜΠΑΝΣΚΟ 65€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε στο Μπάνσκο για 4 μέρες τον Δεκέμβριο με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό και δωρεάν σπα. Τελική τιμή 65€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 30/11 με 04/12

Αλλες ημερομηνίες:

30/11 - 04/12 (5 μέρες ,65€)
07/12 - 11/12 (5 μέρες ,77€)
14/12 - 18/12 (5 μέρες ,90€)
23/12 - 28/12 (6 μέρες ,155€) Χριστούγεννα

*Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά από Σόφια για Μπάνσκο ,το οποίο θα κοστίσει από 16€ με επιστροφή η φθηνότερη επιλογή με δημόσιο λεωφορείο. Αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair για Σόφια και κοστίζουν από 24€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Σόφια 30/11 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 04/12 - 06:45


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.




Πως πάω στο Μπάνσκο:
Παρακάτω θα σας δείξουμε τέσσερις τρόπους για να πάτε από Σόφια προς Μπάνσκο ,με λεωφορείο ,με βαν ,με ταξί η να νοικιάσετε αμάξι.

1.Λεωφορείο (16€ το άτομο με επιστροφή)
Ο πιο φθηνός τρόπος είναι με λεωφορείο από το κεντρικό σταθμό λεωφορείων στη Σόφια ,με διάρκεια διαδρομής περίπου 3 ώρες και κόστος 16 λέβα (8€) ανά διαδρομή. Ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων λέγεται “Central bus station Sofia”  και βρίσκεται στο κέντρο της Σόφιας. Δρομολόγια έχει κάθε 1-2 ώρες από τις 7:00 το πρωί εως 17:00 το απόγευμα. 

Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο μεταφοράς υπολογίστε να μείνετε και ένα βράδυ στη Σόφια την τελευταία ημέρα ,καθως η ώρα αναχώρησης της πτήσης επιστροφής είναι νωρίς το πρωί ,και το τελευταίο λεωφορείο από Μπανσκο αναχωρεί το απόγευμα. Ένα φθηνό κεντρικό ξενοδοχείο να μείνετε στη Σόφια είναι το easyhotel Sofia με 25€ την βραδιά για ένα δίκλινο. (12,50€ το άτομο)

2.Με βαν (40€ το άτομο με επιστροφή)
Ο πιο βολικός τρόπος είναι με βανάκια ή μικρά λεωφορεία κατευθείαν από το αεροδρόμιο της Σόφιας προς το ξενοδοχείο σας στο Μπάνσκο. Το κόστος είναι  20€ ανα διαδρομή και η διάρκεια από 2:30 εως 3:00 ώρες ,ανάλογα τα καιρικά φαινόμενα. Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση δείτε εδώ

3.Με ταξί (70€ η διαδρομή)
Αν είστε πάνω από δυο άτομα συμφέρει να πάρετε ένα ιδιωτικό ταξί από το αεροδρόμιο. Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 2:30 ώρες και το κόστος είναι περίπου 70€ η διαδρομή για εως 4 άτομα (17,50€ ανα άτομο) .Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση δείτε εδώ

4.Ενοικιαζόμενο αμάξι (13€ εώς 30€/μέρα)
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο ,με κόστος από 13€* την ημέρα. Ενα αυτοκίνητο για 5 μέρες θα σας κοστίσει από 52€ για πέντε ημέρες με παραλαβή από το αεροδρόμιο.


*Η τιμή των 13€ αφορά για online κράτηση με πιστωτική κάρτα και καταβολή εγγύησης το οποίο θα σας επιστραφεί πλήρως μετά την ενοικίαση και εφόσον έχουν τηρηθεί όλοι οι όροι της κράτησης. Αν δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα τότε θα πρέπει να αγοράσετε υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου κατά την παραλαβή με κόστος από 15-20€ την ημέρα επιπλέων.



ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Hotel Chichin είναι 3 αστέρων και βρίσκεται μόλις 5 λεπτά μακριά από το κέντρο με τη μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και τα καφέ ενώ το τελεφερίκ γόνδολα απέχει 1χλμ μακριά. Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα , καθώς και υπηρεσία μεταφοράς προς το λιφτ του σκι. Παρέχονται δωρεάν εγκαταστάσεις σπα, που αποτελούνται από πισίνα, υδρομασάζ, ατμόλουτρο και σάουνα. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες που διατίθενται με επιπλέον χρέωση είναι οι περιποιήσεις μασάζ, το μπιλιάρδο και οι εκδρομές σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Η τιμή του για 4 βράδια ξεκινάει από 81€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό για τις 30/11 με 04/12








*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 50€
•Ξενοδοχείo: 81€
•ΣΥΝΟΛΟ: 131€ / 2 = 66,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال