Η Wizzair ξαναέρχεται Αθήνα με 8 νέα δρομολόγια.



Οι σημαντικές μειώσεις των τελών αεροδρομίου στο Ελ. βενιζέλος φαίνεται να αποδίδουν καρπούς , καθώς μετά την Ryanair που ανακοίνωσε  13 νέα δρομολόγια από την άνοιξη του 2018 ,σειρά έχει η Wizzair ,μια από τις πιο δημοφιλής αεροπορικές της Ευρώπης που επιστρέφει ξανα στην Αθήνα με 8 νέα δρομολόγια.

Η Ουγγρική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που έχει έδρα στη Βουδαπέστη ένωνε για ένα μικρό διάστημα την Αθήνα με την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας το 2004, λίγους μήνες μετά από την ίδρυση της. Μετά από την αποχώρηση της από την Αθήνα συνεχίζει ακόμη και σήμερα να πραγματοποιεί εποχιακές πτήσεις με ελληνικά νησιά αλλά και να ενώνει την Θεσσαλονίκη με την Βουδαπέστη.

Την Δευτέρα σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις τους Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών ανακοινώθηκε η επιστροφή της στην Αθήνα από την άνοιξη του 2018, πλέον όχι μόνο για να την συνδέει με την Βουδαπέστη αλλά με 8 νέους προορισμούς στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

Συγκεκριμένα πέρα από την Βουδαπέστη, από την προσεχή άνοιξη θα πραγματοποιεί πτήσεις προς την Σόφια, το Βουκουρέστι, στην Κλουζ Ναπόκα στην Ρουμανία , στην πρωτεύουσα την Μολδαβίας Κισινάου, στο Κατοβίτσε στην Πολωνία, στο Βίλνιους στην Λιθουανία, και το Κουτάισι στην Γεωργία.




Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα στελέχη της Wizz Air πρόκειται για την μαζικότερη προσφορά θέσεων που έχει πραγματοποιήσει στην ιστορία της (συνολικά 600.000 θέσεις) και για να προωθήσει την κίνηση της προσφέρει περιορισμένο αριθμό θέσεων έναντι 9,99 ευρώ για μονή πτήση. Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι φόροι καθώς η μεταφορά χειραποσκευής (max: 55x40x23cm, 10 kg).

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως η Wizzair από τις 29 Οκτωβρίου και μετά αλλάζει και την πολιτική στις αποσκευές της καθώς θα επιτρέπει και εκείνη κανονική δωρεάν χειραποσκευή με διαστάσεις 55x40x23cm με μέγιστο βαρος 10 κιλά ,σε σχέση με πριν που επέτρεπε μόνο μια μικρή τσάντα χειρός.

Αναλυτικά οι 8 νέοι προορισμοί της Wizzair που ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2018

•Βουδαπέστη ,Ουγγαρία (4 εβδομ.)
•Βουκουρέστι ,Ρουμανία (Καθημερινά)
Κλουζ Ναπόκα ,Ρουμανία (2 εβδομ.)
•Σόφια ,Βουλγαρία (Καθημερινά)
•Βίλνιους ,Λιθουανία (3 εβδομ.)
•Κατοβίτσε ,Πολωνία (2 εβδομ.)
Κουτάισι ,Γεωργία (2 εβδομ.)
•Κισινάου ,Μολδαβία (2 εβδομ.)

πηγή: news247.gr 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال