ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ 110€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Ιανουάριο στη Κρακοβία και την Βαρσοβία ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 αστέρων. Τελική τιμή 110€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

17/01 - 21/01 (5 μέρες ,110€)
24/01 - 28/01 (5 μέρες ,110€)

Συγκεκριμένα θα μείνετε από 2 βράδια στην κάθε πόλη. Από Αθήνα θα πάτε Κρακοβία και θα επιστρέψετε από Βαρσοβία. Από Κρακοβία για Βασοβία θα πάτε με τρένο με διάρκεια διαδρομής λιγότερο από 3 ώρες.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (07/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 42€ συνολικά το άτομο. Θα κάνετε δύο διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Κρακοβία 17/01 - 09:30
Βαρσοβία - Αθήνα 21/01 - 19:35


* Κατά την διάρκεια κράτησης τις πτήσεις Βαρσοβία
- Αθήνα στην ιστοσελίδα της Ryanair η τιμή θα εμφανιστεί σε ζλότι ,το νόμισμα της Πολωνίας και η μετατροπή σε ευρώ γίνεται αυτόματα. 1 ZT = 0,24€
Στην ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή εμφανίζεται σε ευρώ.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.






Πως πάω Βαρσοβία από Κρακοβία
Η Βαρσοβία απέχει περίπου 300χλμ από την Κρακοβία και υπάρχουν διάφοροι τρόποι σύνδεσης μεταξύ τους ,με λεωφορείο ,με τρένο και με αεροπλάνο. Ο πιο βολικός τρόπος είναι με τρένο με διάρκεια διαδρομής από 2:30 εως 3:30 ώρες. Κράτηση θα κάνετε από την επίσημη ιστοσελίδα της intercity εδώ

Τα εισιτήρια στην οικονομική θέση ξεκινάνε από 10 ευρώ  (43 ζλότι) και μπορεί να φτάσουν εως τα 200 ζλότι ανάλογα την ώρα και το πότε θα κάνετε την κράτηση.

Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε την κράτηση είναι με το που ανοίγει η online φόρμα αγοράς της intercity ,περίπου ένα μήνα πριν. Οποτε για τις 17/01 που θα ταξιδέψετε εσείς θα μπείτε να κάνετε την κράτηση στις 17/12

Παράδειγμα:

Krakow Glowny - Warszawa Centralna 
17/01 - 06:03π.μ. 

*Ο σταθμός επιβίβασης στη Κρακοβία λέγεται "Krakow Glowny" και ο σταθμός αποβίβασης στη Βαρσοβία "Warszawa Centralna". Για να δείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός μπορειτε να κάνετε αναζήτηση το όνομα του στα google maps.

ΔΙΑΜΟΝΗ 


Κρακοβία

Το Ibis Kraków Stare Miasto είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό Kraków Główny και 700 μέτρα μακριά από την  πλατεία της Κεντρικής Αγοράς. Το κάστρο Wawel απέχει 1,5χλμ. από το ξενοδοχείο και η μοντέρνα συνοικία Kazimierz βρίσκεται περίπου 1,5χλμ. μακριά από το Ibis Kraków Stare Miasto. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 71€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.



*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται ,κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Βρασοβία
Το ξενοδοχείο Ibis Warszawa Stare Miasto είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της Βαρσοβίας ,μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την όμορφη παλιά πόληΤα καφέ και οι παμπ της Πλατείας του Κάστρου, είναι προσβάσιμα σε 20 λεπτά επίσης με τα πόδια. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 67€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται ,κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει από 20€ την ημέρα.


*Οι εμφανιζόμενες τιμές ισχύουν μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα. (Όχι χρεωστική)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 84€
•Ξενοδοχεία: 138€
•ΣΥΝΟΛΟ: 222€ / 2 = 111€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال