ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΠΟΡΤΟ 190€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Ιανουάριο στη Λισαβόνα και το Πόρτο ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχείο με καλές κριτικές. Τελική τιμή 190€ το άτομο αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες ειναι 14/01 με 21/01 και θα μείνετε 4 βράδια στη Λισαβόνα και 3 βράδια στο Πόρτο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (13/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 83€ συνολικά το άτομο για πέντε  πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε πέντε διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Καρλσρούη 14/01 - 07:05
Καρλσρούη - Λισαβόνα 14/01 - 10:50
Λισαβόνα - Πόρτο 18/01 - 07:50
Πόρτο - Νάπολη  21/01 - 06:30
Νάπολη - Θεσσαλονίκη  21/01 - 14:10


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι 2ω10 στο αεροδρόμιο του Καρλσρούη και στην επιστροφή 3ω40λ στο αεροδρόμιο της Νάπολης.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.













ΔΙΑΜΟΝΗ 


Λισαβόνα
Το Paradouro βρίσκεται στο κέντρο της Λισαβόνας σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό Arroios του μετρό. Τα ευρύχωρα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 140€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.
 





Πόρτο
Το Residencial Portuguesa βρίσκεται στο κέντρο του Πόρτο, 650μ. από τα λευκά πέτρινα κτίρια και τους δεντρόφυτους δρόμους της Avenida dos Aliados. Κάθε ένα από τα δωμάτια είναι απλά επιπλωμένο με ξύλινα έπιπλα και ασβεστωμένους τοίχους. Περιλαμβάνει τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Κάποια από αυτά έχουν θέα πάνω από τις στέγες από τερακότα του Πόρτο. Πολλά εστιατόρια και καφετέριες βρίσκονται σε απόσταση 300μ. από το ξενοδοχείο. Κατά μήκος του δρόμου, σε λιγότερο από 50μ, θα βρείτε ένα σούπερ μάρκετ από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε φαγητά και αναψυκτικά. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 75€ για ένα δίκλινο δωμάτιο







ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει από 20€ την ημέρα.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα.



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 166€
•Ξενοδοχεία: 215€
ΣΥΝΟΛΟ 381€ / 2 = 190,50€ το άτομο 

*Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال