ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ 195€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 7 μέρες αρχές Ιανουαρίου στη Βουδαπέστη και στη Πράγα ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 αστέρων κοντά στο κεντρο. Τελική τιμή 195€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 07/01 με 13/01 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Βουδαπέστη θα βρείτε εδώ και για την Πράγα εδώ

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (11/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Aegean και κοστίζουν 118€ το άτομο για τρεις πτησεις. Θα πρέπει να κάνετε 3 διαφορετικές κρατήσεις μέσω της Skyscanner.com και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουδαπέστη 07/01 - 16:00
Βουδαπέστη - Πράγα 10/01 - 17:45
Πράγα - Βουδαπέστη 13/01 - 11:35*

*Η πτήση Πράγα - Βουδαπέστη της Aegean είναι με ανταπόκριση στην Αθήνα. Εσείς φυσικά δεν θα πάτε ξανά Βουδαπέστη ,μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο στο Ελ. Βενιζέλος πατε σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο η απευθείας πτήση Πράγα - Αθήνα βγαίνει σχεδόν στη μισή τιμή.

*Κατα την διάρκεια κράτησης της πτήσης Βουδαπέστη - Πράγα η τιμη θα εμφανιστεί στο Ουγγρικό νόμισμα ,τα φιορίνια. 1 ευρώ = 311HUF

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.








ΔΙΑΜΟΝΗ 
 
Βουδαπέστη
Το Elit Hote είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη, σε απόσταση 450μ. από τον κοντινότερο σταθμό μετρό ,ο οποίος σας πάει στο κέντρο και στις γέφυρες στον Δούναβη σε μόλις 10 λεπτά. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 78€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.






Πράγα 
Το Hotel Mars είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας,περίπου 15 -20 λεπτά με το τραμ από το κέντρο το οποίο κάνει στάση μόλις 150μ. μακριά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν wifi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 76€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





Αλλη μια καλή επιλογή στη Πράγα είναι και το Hotel Golden City Garni το οποίο μείναμε πρόσφατα και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένη. Βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά με το τραμ από το κεντρο. Η τιμή του είναι ελάχιστα ακριβότερη ,στα 105€ για 3 βραδια μαζί με πρωινό. 

*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 236€
•Ξενοδοχεία: 154€
•ΣΥΝΟΛΟ: 390€ / 2 = 195€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال