ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 250€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 8 ημέρες τον Ιανουάριο στις Βαλτικές χώρες ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 αστέρων. Τελική τιμή 250€ ,από Αθήνα. (περιλαμβάνονται αεροπορικά ,διαμονή και οι συνδέσεις με τα λεωφορεία)

Οι ημερομηνίες ειναι 23/01 εως 30/01

Πιο αναλυτικά ,θα πάτε αεροπορικώς στο Ταλίν και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Βίλνιους. Από Ταλίν για Ρίγα και από Ρίγα για Βίλνιους θα πατε με λεωφορεία με λιγότερο από 4 ωρες διάρκεια η κάθε διαδρομή. Θα μείνετε 3 βράδια στο Ταλίν ,2 βράδια στη Ρίγα και 2 βράδια στο Βίλνιους.

*Στις Βαλτικές χώρες ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Wizzair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν 106€ συνολικά το άτομο για τέσσερις  πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 23/01 - 09:30 (Ryan 17€)
Μιλάνο - Ταλίν 23/01 - 16:55 (Ryan 52€)
Βίλνιους - Μιλάνο 30/01 - 06:10 (Wizz 20€)
Μιλάνο - Αθήνα  30/01 - 11:30 (Ryan 17€)


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στο Μιλάνο στο πήγαινε είναι 6 ωρες ,μπορειτε να το εκμεταλλευτείτε κάνοντας μια γρήγορη βόλτα στη πολη του Μπέργαμο που είναι πανέμορφη.Στην επιστροφή η αναμονή 3ω30λ.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair και η Wizzair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο. Διστάσεις 55x40x23 (Η wizzair από 29/10 επιτρέπει κανονική δωρεάν χειραποσκευή) 










ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Μεταξύ των χωρών της Βαλτικής μπορειτε να μετακινηθείτε οικονομικά με τα λεωφορεία της εταιρίας Ecolines με κόστος από 17€ η διαδρομή. Η διάρκεια από Ταλίν για Ρίγα είναι 3ω40λ και από Ρίγα για Βίλνιους 3ω45λ.Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Παράδειγμα:

Tallinn - Riga 26/01 - 06:30 (17€)
Riga  - Vilnius 28/01 - 07:30 (17€)

*Η τιμή αυτή ισχύει για on-line κράτηση από την ιστοσελίδα GoEuro ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν αλλες τιμες.

*Για να δείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της GoEuro ,π.χ. “Tallinn bus station ecolines”




ΔΙΑΜΟΝΗ 

Ταλίν 
Το metropol Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην περιοχή Rotermanni στο κέντρο του Ταλίν, σε απόσταση μόλις 300μ. από την Παλιά Πόλη.
Προσφέρει δωμάτια με μίνι μπαρ, θερμαινόμενο δάπεδο ,ιδιωτικο μπανιο και ντους και δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 119€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 23/01
Check out 26/01

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





Ρίγα 
Το Viktorija Hotel είναι 3 αστέρων στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο αρ νουβό κτήριο στο κέντρο της Ρίγας, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από την Παλιά Πόλη. Όλα τα δωμάτια του Viktorija έχουν ιδιαίτερη διακόσμηση, με διαφορετικά χρώματα και κλασικά έπιπλα. Είναι εξοπλισμένα με επιφάνεια εργασίας και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 46€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 26/01
Check out 28/01

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





Βίλνιους 
Το Vivulskio Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την Παλιά Πόλη του Βίλνιους. Προσφέρει σάουνα και υδρομασάζ με επιπλέον χρέωση και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης δωρεάν. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 54€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 28/01
Check out 30/01






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει από 27€ την ημέρα.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 212€
•Λεωφορεία: 68€
•Ξενοδοχεία: 218
ΣΥΝΟΛΟ 498€ / 2 = 249€ το άτομο 

*Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال