ΝΑΠΟΛΗ 90€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 5 μέρες αρχές Δεκεμρβίου στη Νάπολη ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων. Τελική τιμή 90€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 03/12 με 07/12

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (20/11) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 20€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr λίγο ακριβότερα.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Νάπολη 03/12 - 13:00
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 07/12 - 12:25

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.
ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel Colombo είναι 3 αστέρων και βρίσκεται κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και στον Καθεδρικό, ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης. Μπορείτε να εξερευνήσετε την ιστορική περιοχή με τα πόδια και να ανακαλύψετε ορόσημα όπως το San Gregorio Armeno και τα αρχαία υπόγεια ερείπια της Νάπολης. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπανιο με ντους. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 142€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιπλέον έκπτωση.


*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει μόλις από 57€ συνολικά για πέντε ημέρες.


*Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 40€
•Ξενοδοχείo: 142€
•ΣΥΝΟΛΟ: 182€ / 2 = 91€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال