ΒΕΝΕΤΙΑ 130€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 4 ημέρες τον Ιανουάριο στη Βενετία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό. Τελική τιμή 130€ αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 11/01 με 14/01

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (02/12) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στη Νάπολη και κοστίζουν μόλις 46€ το άτομο για τέσσερις πτησεις. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικες κρατήσεις με επιστροφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση
Θεσσαλονίκη - Νάπολη 11/01 - 15:30
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 14/01 -14:10

Δεύτερη κράτηση
Νάπολη - Βενετία Τρεβίζο 11/01 - 19:25
Βενετία Τρεβίζο - Νάπολη 14/01 - 08:15


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 3ω15λ και στην επιστροφή 4ω35λ στο αεροδρόμιο της Νάπολης. Μπορειτε μα το εκμεταλλευτείτε και για βόλτα στη πανέμορφη Νάπολη.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες  δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσει μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης. Βάλτε αναχώρηση Θεσσαλονίκη ,προορισμός Βενετία και τις ημερομηνίες 11/01 με 14/01.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανά άτομο.






ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Dimora Dogale βρίσκεται στη καρδιά ρης Βενετιας στην περιοχή Castello, σε απόσταση μόλις 300μ. από τη βασιλική του Αγίου Μάρκου , 300μ. από τη Γέφυρα του Ριάλτο και 400μ. από την πλατεία Piazza San Marco. Ολα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικο μπανιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 167€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% έκπτωση.








*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί  ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 92€
•Ξενοδοχείο: 167€
•ΣΥΝΟΛΟ: 259€ / 2 = 129,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال