ΛΑΡΝΑΚΑ 85€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Ιανουάριο στη Λάρνακα της Κύπρου ,με αναχώρηση το πρωί και επιστροφή το βράδυ και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο. Τελική τιμή 85€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες 26/01 με 29/01

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (20/12) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθείας πτήσεις με την Blue air ,και κοστίζουν 40€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Blueair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Λάρνακα 26/01 - 09:30
Λάρνακα - Αθήνα 29/01 - 18:15


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8-10 κιλών.ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Sunflower Hotel Apartments είναι ξενοδοχείο διαμερισμάτων το οποίο απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Λάρνακας. Ο διάσημος παραλιακός δρόμος των Φοινικούδων και η μαρίνα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπανιο και βεράντα με θέα στη θάλασσα. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 89€ για εμα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.


*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 80€
•Ξενοδοχείo: 89€
•ΣΥΝΟΛΟ: 169€ / 2 = 84,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال