ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΡΑΓΑ 200€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 7 ημέρες τον Μάρτιο στη Βουδαπέστη και την Πράγα ,με απευθειας πτήσεις και διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κεντρο. Τελική τιμή 200€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 11/03 με 17/03 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (05/01) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Aegean με απευθείας πτήσεις ,και κοστίζουν 120€ συνολικά το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε τρεις διαφορετικέs κρατήσεις απλης μεταβασης μέσω της εφαρμογής της skyscanner.com για κινητές συσκευές.

Παράδειγμα:
Αθήνα - Βουδαπέστη 11/03 - 16:00
Βουδαπέστη - Πράγα 14/03 - 17:45
Πράγα - Βουδαπέστη 17/03 - 11:35*

*Η πτήση Πράγα - Βουδαπέστη της Aegean είναι με ανταπόκριση στην Αθήνα. Εσείς φυσικά δεν θα ξαναπάτε Βουδαπέστη ,μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο στο Ελ. Βενιζέλος πατε σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο η απευθείας πτήση Πράγα - Αθήνα βγαίνει πιο χαμηλά. 

*Αν δεν σας εμφανίζεται η πτήσηΠράγα - Βουδαπέστη της Aegean στη skyscanner ,δοκιμάστε να κάνετε την κράτηση απευθείας από την petas.gr

*Κατα την διάρκεια κράτησης της πτήσης Βουδαπέστη - Πράγα στην ιστοσελίδα της Ryanair ,η τιμή θα εμφανιστεί στο νόμισμα της Ουγγαρίας. 1€= 308HUF

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο. Διαστάσεις 55x40x23 ,και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης.








ΔΙΑΜΟΝΗ

Βουδαπέστη
Το easyHotel Budapest Oktogon βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, στην πλευρά της Πέστης στο κέντρο της πόλης, μόνο 1 τετράγωνο από την προστατευόμενη περιοχή της UNESCO, στο σταυροδρόμι των οδών Andrassy και Oktogon. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 73€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Πράγα
Το Residence Tabor είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην συνοικία Zizkov μόλις 10 λεπτά  με το τραμ από το κέντρο της Πράγας και την διάσημη πλατεία Wenceslas. Η στάση του τραμ βρίσκεται ακριβώς απέξω από το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία συναλλάγματος σε πολύ καλές τιμές ,δωρεάν WiFi σε όλα τα δωμάτια και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 82€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 240€
•Ξενοδοχείο: 155€
•ΣΥΝΟΛΟ: 395€ / 2 = 197,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال