ΠΑΡΙΣΙ - ΜΙΛΑΝΟ 195€ (ΠΑΣΧΑ)


Ταξιδέψτε για 6 μέρες το Πάσχα στο Παρίσι και στο Μιλάνο ,με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 195€ αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 07/04 με 12/04 με τρεις διανυκτερεύσεις στο Παρίσι και δύο στο Μιλάνο.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (24/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair ,και κοστίζουν μόλις 62€ το άτομο για τρεις πτήσεις. Θα κάνετε τρεις διαφορετικες κρατήσεις ως απλή μετάβαση απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή από την airshop.gr

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Παρίσι (BVA) 07/04 - 10:00
Παρισι (BVA) - Μιλάνο 10/04 - 08:35
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 12/04 - 15:05


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη ,αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή του boarding pass στο email σας.

*Το αεροδρόμιο στο Παρίσι βρίσκεται στο Μπωβαί ,στο κεντρικό Παρίσι θα πάτε με τα λεωφορεία που βρίσκονται απ´εξω με 15€ η διαδρομή. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης.





ΔΙΑΜΟΝΗ 

ΠΑΡΙΣΙ
Το ibis Budget Paris La Villette 19ème βρίσκεται περίπου 3χλμ μακριά από το κεντρικό Παρίσι. Η κοντινότερη στάση μετρό είναι 700μ μακριά και σας πάει σε αξιοθέατα όπως το μουσείο του Λούβρου και τον ποταμό Σηκουάνα σε 15 λεπτά. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους αλλά και δωρεάν WiFi. Η ρεσεψιόν του καταλύματος λειτουργεί όλο το 24ωρο. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 156€ για ένα δίκλινο δωμάτιο που μπορεί να φιλοξενήσει και τρίτο άτομο στην ίδια τιμή.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.



ΜΙΛΑΝΟ
Το Hotel Aspromonte είναι 3 αστέρων και απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό Loreto του μετρό, που παρέχει απευθείας συνδέσεις με όλα τα αξιοθέατα της πόλης ,όπως ο καθεδρικός ναός duomo σε περίπου 7 λεπτά. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο ,κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 108€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.




ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 124€
•Ξενοδοχεία: 264€
•ΣΥΝΟΛΟ: 388€ / 2 = 194€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

3 Σχόλια

  1. για παρισι το μπωβε ειναι τελειως μουφα, περιμενω τουλαχιστον ορλυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτή την τιμή μια χαρά είναι και το Μπωβέ. Σε λιγότερο από μιαμιση ώρα και με 15€ είσαι στο κέντρο του Παρισιού. Για orly δεν πετάει καμια αεροπορική εταιρία από Θεσσαλονίκη και για το Σαρλ ντε γκωλ είναι ακριβά.

      Διαγραφή
    2. εχετε δικαιο για θεσσαλονικη, απλα αν δεν εχει παει ποτε κανεις Μπωβε, δεν θα ξερει τι τον περιμενει, εγω μενω βεβαια αθηνα, και το κρινω αλλιως.

      Διαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال