ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΜΑΔΡΙΤΗ 300€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 7 ημέρες τον Μάρτιο στη Βαρκελώνη και την Μαδρίτη ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 300€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 07/03 με 13/03 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/01) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair ,την Vueling airlines και την Iberia και κοστίζουν 141€ συνολικά. Θα πρέπει να κάνετε τρεις διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης ,απευθειας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα-Βαρκελώνη 07/03 - 09:30 (Ryanair)
Βαρκελώνη-Μαδρίτη 10/03-14:00 (Vueling)
Μαδρίτη-Αθήνα 13/03 - 10:40 (Iberia)

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η πτήση Αθήνα - Βαρκελώνη της Ryanair είναι με μια στάση στο Μιλάνο με αναμονή 4ω45λ και η ανταπόκριση είναι εγγυημένη από την Ryanair εφόσον γίνει μόνο μια κράτηση και για τις δυο πτήσεις. Οι υπόλοιπες πτήσεις είναι απευθείας.

*Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι ελάχιστα ακριβότερη αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή των boarding pass στο email σας.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο. Διαστάσεις 55x40x23









ΔΙΑΜΟΝΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Το Hostal Sans απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Sants και βρίσκεται περίπου 1χλμ. μακριά από την κεντρική πλατεία Plaza de Espanya. Η Las Ramblas και η Γοτθική Συνοικία της Βαρκελώνης είναι προσβάσιμες σε μόλις 10 λεπτά με το μετρό. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν ,δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια με ιδιωτικό αλλά και κοινόχρηστο μπάνιο. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ντους είναι στα 162€


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΜΑΔΡΙΤΗ
Το hostal R.Lido βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία ,σε απόσταση μόλις 250μ. από την κεντρική πλατεία Puerta del Sol και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την Gran Via ,το κεντρικό δρόμο με τα μπαρ. Διαθέτει άνετα δωμάτια με κλιματισμό, τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Ο κοντινότερος σταθμός του μετρό απέχει 100μ. μακριά. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 156€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 282€
•Ξενοδοχεία: 318€
•ΣΥΝΟΛΟ: 600€ / 2 = 300€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال