ΚΟΥΒΑ 640€ (ΜΑΡΤΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα ,Μάρτιο και Απρίλιο στην Αβάνα της Κούβας ,με διαμονή σε κεντρικό ιδιωτικό διαμέρισμα Airbnb με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 640€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. 

Ημερομηνίες:

12/03 - 19/03 (7 βράδια ,640€)
19/03 - 26/03 (7 βράδια ,640€)
16/04 - 23/04 (7 βράδια ,640€)
23/04 - 30/04 (7 βράδια ,640€)
07/05 - 14/05 (7 βράδια ,640€)

*Για να ταξιδέψετε στη Κούβα χρειάζεστε βίζα ,περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

*Το κλίμα στη Κούβα είναι τροπικό και η καλύτερη περίοδος να ταξιδέψετε είναι από Νοέμβριο εως Απρίλιο που οι βροχές είναι λιγότερες και η μέση θερμοκρασία ημέρες είναι 30 βαθμοί κελσίου.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (19/01) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Swiss airlines με ανταπόκριση στη Ζυρίχη και κοστίζουν από 545€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση μπορείτε να κάνετε μέσω της Skyscanner.com ή απευθείας από την petas.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Αβάνα (HAV) 16/04 - 06:30
Αβάνα (HAV) - Αθήνα 23/04 - 19:45

*Στα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανιστούν και φθηνότερες επιλογές με άλλες αεροπορικές εταιρίες αλλά η διάρκεια του ταξιδιού είναι πολύ μεγάλη με αρκετές ανταποκρίσεις και μεγάλες ώρες αναμονής.

*Η διάρκεια αναμονής με την Swiss στη Ζυρίχη είναι 4ω45λ στο πήγαινε και 1ω30λ στην επιστροφή.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια παραδοτέα αποσκευή εως 20 κιλά και μια χειραποσκευή εως 8 κιλά κατ' άτομο.




ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή σας προτείνουμε να μείνετε σε ένα από τα πολυάριθμα Airbnb που υπάρχουν στην Αβάνα καθως είναι πολύ φθηνότερα από τα ξενοδοχεία που είναι πανάκριβα και με μέτριες παροχές

Οι τιμες στην Airbnb ξεκινάνε από μόλις 15€ την ημέρα για ένα ολόκληρο ιδιωτικό διαμέρισμα. Παρακατω θα σας προτείνουμε μερικά οικονομικά 
ιδιωτικά διαμερίσματα με άριστες κριτικες και κόστος απο 23€ την ημέρα.

Αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι η Airbnb ,είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων ,κάτι σαν την booking αλλά με οικοδεσπότες απλούς ανθρώπους και όχι επαγγελματίες. Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος ακόμα καντο εδώ και κέρδισε 35€ έκπτωση στη πρώτη σου κράτηση.

Σημείωση: Αν ερωτηθείτε στο αεροδρόμιο για το που θα μείνετε ,μην αναφέρετε ότι θα μείνετε σε Airbnb διαμέρισμα αλλά σε ξενοδοχείο ,διότι υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Καλό είναι να γνωρίζετε τα ονόματα μερικών ξενοδοχείων ώστε να τα αναφέρετε ,πχ το Hotel ignaterra. Η ερώτηση είναι τυπική και δεν το ψάχνουν παραιτέρω.

1.Ολόκληρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αβάνας με 23€ την βραδιά. Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 2 άτομα και για 7 βράδια θα σας κοστίσει 188€ συνολικά μαζί και την προμήθεια της Airbnb.


2.Ολόκληρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αβάνας με 24€ την βραδιά. Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 2 άτομα και για 7 βράδια θα σας κοστίσει 195€ συνολικά μαζί και την προμήθεια της Airbnb.



3.Ολόκληρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αβάνας με 27€ την βραδιά. Μπορεί να φιλοξενήσει εως και 4 άτομα και για 7 βράδια θα σας κοστίσει 220€ συνολικά μαζί και την προμήθεια της Airbnb.



Βίζα για Κούβα 
Βίζα για Κούβα θα βγάλετε από συμβεβλημένα ταξιδιωτικά γραφεία με κόστος από 25€ (χωρίς ταξιδιωτική ασφάλεια*). Για να μάθετε τα ταξιδιωτικά γραφεία που είναι συμβεβλημένα επικοινωνήστε με την πρεσβεία της Κούβας στο παρακάτω τηλέφωνο.

*Η ταξιδιωτικη ασφάλεια είναι απαραίτητη για να σας εκδοθεί η βίζα για Κούβα. Μπορειτε να βγάλετε εύκολα με 35€ από την ιστοσελίδα mondial-assistance.gr ή από την ασφαλιστική εταιρία που θα σας προτείνει το γραφείο.

Πρεσβεία Κούβας στην Ελλάδα 
Σοφοκλέους 5 ,Φιλοθέη ,Αττική 
Τηλ. 210 6855550 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1090€
•Airbnb: 188€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1278€ / 2 = 639€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα με μοίρασμα των εξόδων του διαμερίσματος.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال