ΡΩΜΗ 95€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Ιανουάριο στη Ρώμη ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 5 λεπτά με τα πόδια από το Βατικανό. Τελική τιμή 95€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνίες:

20/01 - 25/01 (6 μέρες ,100€)
27/01 - 01/02 (6 μέρες ,95€)

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (09/01) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν από 31€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την airtickets.gr 

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Ρώμη 27/01 - 16:10
Ρώμη - Θεσσαλονίκη 01/02 - 13:20


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός η πλάτης.
ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel dei Quiriti είναι ένα μικρό, φιλόξενο ξενοδοχείο σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από την πόλη του Βατικανού. Οι σταθμοί του μετρό βρίσκονται πολύ κοντά με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 5 βραδια είναι στα 132€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.

Άλλη μια καλή επιλογή είναι και το 3 αστέρων hotel Miami το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από τα Ισπανικά Σκαλιά και τη Φοντάνα ντι Τρέβι. Η τιμή του για 5 βραδια είναι λίγο ακριβότερη ,στα 218€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (27/01 - 01/02)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 62€
•Ξενοδοχείo: 132€
•ΣΥΝΟΛΟ: 194€ / 2 = 97€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال