Cinque terre 165€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Ιούνιο στο πανέμορφο cinque terre της Ιταλίας ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Manarola ,το πιο δημοφιλές χωριό της περιοχής. Τελική τιμή 165€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

08/06 - 11/06 (4 μέρες ,165€)
15/06 - 18/06 (4 μέρες ,210€)

Λίγα λόγια για το Cinque terre
Το Cinque terre ή αλλιώς «πέντε χωριά» σε ελεύθερη μετάφραση ,είναι περιοχή στην Ιταλία και φιλοξενεί ίσως τα πέντε ομορφότερα και πιο ρομαντικά χωριά της Ιταλίας ,με σπίτια χρωματιστά το κάθε ένα λαξευμένο πάνω στα απόκρημνα βράχια, εντελώς ξεχασμένα από τον χρόνο. Αποτελούνται από κόλπους, απόκρημνα βράχια, σπηλιές, στενά σοκάκια, μεσαιωνικά τείχη, πύργους και καμπαναριά, που φτάνουν μέχρι τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς ,και από τότε χιλιάδες τουρίστες σπεύδουν από όλο τον κόσμο να τα θαυμάσουν από κοντά. 

Τα Χωριά είναι μικροσκοπικά και παρα πολύ κοντά μεταξύ τους ,και μπορεί κάποιος να τα εξερευνήσει εύκολα μέσα σε λιγες μερες. Ένας τρόπος είναι με τοπικό τρένο που σταματάει σε κάθε χωριό με ελάχιστο εισιτήριο και ο άλλος μέσω των μονοπατιών του μήκους 18χλμ από το πρώτο ως το τελευταίο χωριό. Η Manarola, η Vernazza και το Riomaggiore είναι συγκλονιστικής ομορφιάς και αυτά που μαζεύουν τους περισσότερους τουρίστες. Η Corniglia είναι το λιγότερο γνωστό και έχει ελάχιστους τουρίστες στα σοκάκια της ,ενώ το Monterosso είναι το μοναδικό από τα πέντε χωριά το οποίο έχει αμμώδη παραλία ιδανική για ηλιοθεραπεία και βουτιές στη θάλασσα.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Volotea προς Γένοβα (80χλμ μακριά από cinque terre,περίπου μια ώρα με το τρένο) και κοστίζουν από 64€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Volotea ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Γένοβα 08/06 - 09:50
Γένοβα - Αθήνα 11/06 - 14:20


*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Για την διαμονή σας στο cinque terre υπάρχουν δυο επιλογές ,η μια και πιο οικονομική είναι να μείνετε στη πόλη Λα Σπέτσια ,που είναι 20 λεπτά με το τρένο μακριά από cinque terre και η άλλη να μείνετε σε ένα από τα πέντε χωριά με αρκετά πιο τσουχτερή τιμή. Παρακάτω θα σας προτείνουμε δυο επιλογές ,η πρώτη είναι στο χωριό Manarola ,που είναι και το πιο δημοφιλές χωριό από τα πέντε ,και η δεύτερη επιλογή στη Λα Σπέτσια ,λίγα λεπτά με τα πόδια από το τρένο που σας πάει cinque terre.

Manarola
Το Ca' de Gianchi βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσια μέσα στο Εθνικό Πάρκο Cinque Terre στο χωριό Manarola. Ο σιδηροδρομικός σταθμό του Ριοματζόρε για να εξερευνήσετε και τα υπόλοιπα χωριουδάκια βρίσκεται λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια ,και η παραλία και τα ψηλά βραχάκια βρίσκεται επισης ελάχιστα λεπτά με τα πόδια. Το κατάλυμα έχει ζεστές αποχρώσεις, δάπεδο με πλακάκια, ντουλάπα και θέα στην πόλη ,δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Σε ορισμένες μονάδες θα βρείτε τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Το στούντιο προσφέρει επισης μπαλκόνι με θέα στη μικρή πόλη Μαναρόλα. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 197€ για ένα δίκλινο δωμάτιο για τις 08/06 με 11/06.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Λα Σπέτσια
Το Oltremare βρίσκεται στη περιοχή La Spezia ,20 λεπτά μακριά με το τρένο από cinque terre το οποίο κάνει στάση μόλις 400μ. μακριά. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μπαλκόνι με θέα στην πόλη ,δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 170€ για ένα δίκλινο δωμάτιο για τις 15/06 με 18/06.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 128€
•Ξενοδοχείo: 197€
•ΣΥΝΟΛΟ: 325€ / 2 = 162,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال