ΝΑΠΟΛΗ 115€ (ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ)Ταξιδέψτε για 5 μέρες την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στη πανέμορφη Νάπολη ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Τελική τιμή 115€ αεροπορικά και διαμονή,από Θεσσαλονίκη

Οι ημερομηνίες είναι 11/02 με 15/02

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 30€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθειας από την ιστοσελίδα της ryanair ή την airshop.gr λίγο ακριβότερα.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Νάπολη 11/02 - 13:05
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 15/02 - 12:25

*Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι ελάχιστα ακριβότερη αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή των boarding pass στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή διαστάσεων 55cm x 35cm x 25cm συνολικού βάρους μέχρι 10 κιλών και μία τσάντα χειρός ή πλάτης.
ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel Colombo είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία ,600μ. μακριά από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Νάπολης και περίπου 1χλμ μακριά από τον καθεδρικό ναό και το κέντρο της πόλης. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με τους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 175€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (Χανιά)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 60€
•Ξενοδοχείο: 175€
•ΣΥΝΟΛΟ: 235€ / 2 = 117,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال