ΜΑΡΟΚΟ 250€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Απρίλιο στις σημαντικότερες πόλεις του Μαρόκου ,στο Ραμπάτ ,την Καζαμπλάνκα και το Μαρακές ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 250€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα

Οι ημερομηνίες ειναι 17/04 με 24/04 

Πιο αναλυτικά ,θα πάτε αεροπορικώς στο Ραμπάτ και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Μαρακές. Θα μείνετε 2 νύχτες στο Ραμπάτ ,2 νύχτες στη Καζαμπλάνκα και 3 νύχτες στο Μαρακές. Η μετακίνηση από πόλη σε πόλη θα γίνει με τρένο ,αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.

*Στο Μαρόκο ταξιδεύετε μόνο με το διαβατήριο σας ,οι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου δεν χρειάζονται βίζα.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (12/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Οι πτήσεις είναι όλες με την Ryanair με ανταπόκριση στη Ρώμη ,και κοστίζουν 130€ συνολικά το άτομο για τέσσερις  πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr λίγο ακριβότερα.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Ρώμη 17/04 - 09:50
Ρώμη - Ραμπάτ 17/04 - 16:50
Μαρακές - Ρώμη 24/04 - 14:35
Ρώμη - Αθήνα 24/04 - 21:30


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Κατά την διάρκεια κράτησης της πτήσης Μαρακές - Ρώμη ,η τιμή θα εμφανιστεί στο Μαροκινό νόμισα το MAD ,κάνε την κράτηση κανονικά η αλλαγή του νομίσματος γίνεται αυτόματα. 1 MAD = 0,09€

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι 6 ώρες ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για σύντομη βόλτα στη Ρώμη και στην επιστροφή η αναμονή είναι 2:30 ώρες.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης ανα άτομο.










ΤΡΕΝΑ
Τα τρένα στο Μαρόκο συνδέουν τις μεγαλύτερες πόλεις μεταξύ τους και είναι αρκετά καλά. Υπάρχουν 3 ειδών τρένα, τα ordinaire ,rapide και τρένα προαστιακούΣε όλα τα τρένα υπάρχουν 1η & 2η θέση χωρίς σπουδαίες διαφορές στην άνεση. Τα περισσότερα είναι τύπου rapide και κλιματίζονται. Περισσοτερες πληροφορίες και δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.oncf.ma

Ραμπάτ - Καζαμπλάνκα 
Ο σταθμός επιβίβασης στο Ραμπάτ λέγεται "Sale tabriquet" και ο σταθμός αποβίβασης "casa port"
Το εισιτήριο μια απλής διαδρομής κοστίζει από 40MAD ,περίπου 4€ και η διάρκεια είναι 1ω20λεπτα.

Καζαμπλάνκα - Μαρακές 
Ο σταθμός επιβίβασης στη Καζαμπλάνκα λέγεται "casa voyageurs" και ο σταθμός αποβίβασης "marrakech".Το εισιτήριο μια απλής διαδρομής κοστίζει από 90MAD ,περίπου 8€ και η διάρκεια είναι περίπου 3 ωρες.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Τα ξενοδοχεία και τα riad που προτεινουμε παρακάτω είναι όλα κεντρικά με καλες κριτικές ,και διαθέτουν όλα ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Κοστίζουν συνολικά 249€ για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο για 7 βράδια.

*Τα riad είναι παραδοσιακές Μαροκινές κατοικίες που οι Ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία. Είναι η πιο οικονομική και πιο καλή επιλογή να μείνετε στο Μαρακές καθως η τοποθεσια τους είναι ακριβώς στην καρδιά της Μεντίνα ,την παλιά πόλη του Μαρακές.

Ραμπάτ
Το hotel Lutece βρίσκεται στο κεντρο του Ραμπάτ ,περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από την παραλία να το Moroccan Parliament βρίσκεται 1χλμ μακριά. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 81€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Καζαμπλάνκα 
Το Atlas Almohades Casablanca city είναι 4* και βρίσκεται στο κέντρο της Καζαμπλάνκας, σε απόσταση 1χλμ. από το λιμάνι και 5χλμ. μακριά από την παραλία. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες στο Atlas Almohades Casablanca City Center περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, εξωτερική γραμμή τηλεφώνου και μίνι μπαρ. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 98€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

 
*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Μαρακές 
Το Riad Naya βρίσκεται στο κεντρο της Μεντίνα ,900 μέτρα μακριά απο την κεντρική πλατεία Jamâa El Fna. Όλα τα δωμάτια έχουν κλασικό Μαροκινό στιλ και περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βραδια είναι μόλις 70€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.







ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Άλλη μια καλή επιλογή για τις μετακινήσεις σας από πόλη σε πόλη είναι να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Ραμπάτ και να το επιστρέψετε στο αεροδρόμιο του Μαρακές. Αυτό μπορεί να γίνει από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από Ραμπάτ και επιστροφή στο Μαρακές θα σας κοστίσει από 112€ συνολικά για μια εβδομάδα.


*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν μόνο για κράτηση με πιστωτική κάρτα. (Όχι χρεωστική)


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 260€
•Ξενοδοχεία: 249€
ΣΥΝΟΛΟ 509€ / 2 = 254€ το άτομο 

*Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του.

*Στις τιμες δεν περιλαμβάνονται οι δημοτικοί φόροι των ξενοδοχείων περίπου 1-2€ ημερησίως ανα άτομο. Πληρώνονται στο ξενοδοχείο.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال