ΜΑΓΙΟΡΚΑ 285€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα αρχές Ιουνίου στη πανέμορφη Μαγιόρκα ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πισίνα. Τελική τιμή 285€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 30/05 με 05/06

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/02) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 132€ συνολικά το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση:
Αθήνα - Μιλάνο 30/05 - 09:45
Μιλάνο - Αθήνα 05/06 - 11:15

Δεύτερη κράτηση:
Μιλάνο - Πάλμα Μαγιόρκα 30/05 - 15:35
Πάλμα Μαγιόρκα - Μιλάνο 05/06 - 06:45


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

* Η διάρκεια της αναμονής στο πήγαινε είναι περίπου 4 ώρες στο αεροδρόμιο Μπέργαμο του Μιλάνου ,και στην επιστροφή περίπου 3 ωρες.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε αναχώρηση Αθήνα ,προορισμός Πάλμα Μαγιόρκα και βάλτε τις ημερομηνίες 30/05 - 05/06.

*Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι ελάχιστα ακριβότερη αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή των boarding pass στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Best Delta είναι 4 αστέρων και βρίσκεται κοντά στη περιοχή El Erenal ,10 λεπτά με το λεωφορείο από την ομώνυμη παραλία. Η πρωτεύουσα Πάλμα και το αεροδρόμιο απέχουν περίπου 15-25 λεπτά οδικως απο το ξενοδοχείο ενώ κοντά υπάρχει και στάση λεωφορείων. Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες ,μια εσωτερική πισίνα ,γήπεδο τενις κ.α. Τα δωμάτια έχουν όλα μπαλκόνι ,μίνι μπαρ ,τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 310€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.







*Στη τιμή του ξενοδοχείου δεν περιλαμβάνεται 3,30€ ανα άτομο τουριστικός φόρος την βραδια.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Για να εξερευνήσετε την τεράστια Μαγιόρκα θα χρειαστείτε σίγουρα και αυτοκίνητο. Ένα αμάξι με παραλαβή από το αεροδρόμιο θα σας κοστίσει από 78€ συνολικά για για μια εβδομάδα από την rentalcars.com


*Οι εμφανιζόμενες τιμές ισχύουν για κράτηση μόνο με πιστωτική κάρτα. (Όχι χρεωστική)





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 262€
•Ξενοδοχείo: 310€
•ΣΥΝΟΛΟ: 572€ / 2 = 286€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

———————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال