ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΠΟΡΤΟ 290€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 7 ημέρες τον Ιούνιο στη Λισαβόνα και το Πόρτο ,με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 290€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 21/06 με 28/06 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/02) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Aegean  και κοστίζουν 125€ συνολικά. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικές κρατήσεις απλής μετάβασης ,απευθειας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα-Ρώμη 21/06 - 09:50 (Ryanair)
Ρώμη-Λισαβόνα 21/06-17:05 (Ryanair)
Λισαβόνα-Πόρτο 24/06 - 07:55 (Ryanair)
Πόρτο - Αθήνα 28/06 - 00:30 (Aegean)

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η πτήση Αθήνα - Λισαβόνα της Ryanair είναι με μια στάση στη Ρώμη με αναμονή περίπου 6 ώρες ,ότι πρέπει και για μια γρήγορη βόλτα στη πανέμορφη Ρώμη.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost αεροπορικές εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια - μια.

*Κανοντας κράτηση από την ιστοσελίδα της airshop.gr η τιμή είναι ελάχιστα ακριβότερη αλλά έχετε κάποια έξτρα προνόμια ,όπως δωρεάν τσεκ ιν και αποστολή των boarding pass στο email σας.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο. Διαστάσεις 55x40x23











ΔΙΑΜΟΝΗ

ΛΙΣΑΒΟΝΑ
Το Ibis Lisboa βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης (3χλμ) ,και 300μ. μακριά από την κοντινότερη στάση μετρό. Το ξενοδοχείο προσφέρει εστιατόριο ,δωρεάν WiFi και τα δωμάτια περιλαμβάνουν όλα ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 197€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.





ΠΟΡΤΟ
Το Hotel Porto Nobre βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης και απέχει 800μ. μακριά από την στάση του μετρό. Το ξενοδοχείο προσφέρει 24ωρη ρεσεπτιον ,δωρεάν WiFi και δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ντους. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 132€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Η πτήση από Πόρτο για Αθηνα αναχωρεί στις 28/06 στις 00:50 ,όποτε το check out καλύτερα να γίνει στις 27/06 ,και ή πληρώνετε μισή μερα στο ξενοδοχείο ή αφήνεται τις αποσκευές στη ρεσεπτιον και συνεχίζεται να κάνετε τις βόλτες σας.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 250€
•Ξενοδοχεία: 329€
•ΣΥΝΟΛΟ: 579€ / 2 = 289€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال