ΜΑΛΤΑ 140€ (ΙΟΥΝΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Ιούνιο στη Μάλτα, με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πισίνα στο ήσυχο παραθαλάσσιο θέρετρο Bugibba. Τελική τιμή 140€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

05/06 - 09/06 (5 βράδια ,160€)
19/06 - 23/06 (5 βράδια ,140€)
23/06 - 26/06 (4 βράδια ,145€) ΣΚ

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν από 50€ με επιστροφή το άτομο.  Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μάλτα 19/06 - 21:20
Μάλτα - Αθήνα 23/06 - 15:40


*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης.





ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Hotel Topaz βρίσκεται στο δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο Bugibba, λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Σε απόσταση 300μ. υπάρχει στάση λεωφορείων που σας μεταφέρουν σε όλα τα αξιοθέατα στη Μάλτα. Το ξενοδοχείο προσφέρει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, καθώς επίσης μεγάλη ηλιόλουστη βεράντα με ξαπλώστρες. Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Οι κριτικές του στο TripAdvisor είναι πολύ καλές σε σχέση με άλλα φθηνά ξενοδοχεία στη Μαλτα ,με βαθμολογία  4 στα 5. Κράτηση προτείνουμε να κάνετε από την airshop στο παρακάτω σύνδεσμο καθώς προσφέρει την χαμηλότερη τιμή από όλες τις ιστοσελίδες κρατήσεων. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 180€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.









ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 100€
•Ξενοδοχείο: 180€
•ΣΥΝΟΛΟ: 280€ / 2 = 140€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال