ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 260€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 8 ημέρες τον Απρίλιο στις Βαλτικές χώρες ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων με πρωινό. Τελική τιμή 260€ ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες ειναι 17/04 εως 24/04

Πιο αναλυτικά ,θα πάτε αεροπορικώς στο Βίλνιους και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Ταλίν. Από Βίλνιους για Ρίγα και από Ρίγα για Ταλίν θα πατε με λεωφορεία με λιγότερο από 4 ωρες διάρκεια διαδρομής. Θα μείνετε 3 βράδια στο Βίλνιους, 2 βράδια στη Ρίγα και 2 βράδια στο Ταλίν. Στη παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά ,διαμονή και οι διαδρομές με τα λεωφορεία.

*Στις Βαλτικές χώρες ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (21/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια στο πήγαινε είναι με την wizzair με απευθειας πτήση προς Βίλνιους ,και στην επιστροφή από Ταλίν με την Norwegian με ανταπόκριση στο Όσλο. Το κόστος για όλες τις πτήσεις είναι 117€. Θα κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις από τους παρακάτω συνδέσμους.

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση:
Αθήνα - Βίλνιους 17/04 - 09:25 (wizzair)

Δεύτερη κράτηση:
Ταλίν - Αθήνα 24/04 - 10:45 (Norwegian)


*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ,ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στην επιστροφή είναι 3ω30λ στο Οσλο και οι ανταπόκριση είναι προστατευόμενη από την kiwi.com 

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ανα άτομο. Διστάσεις 55x40x23cm





ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Μεταξύ των χωρών της Βαλτικής μπορειτε να μετακινηθείτε οικονομικά με τα λεωφορεία της εταιρίας Ecolines με κόστος από μόλις 12€ η διαδρομή. Η διάρκεια από Βίλνιους για Ρίγα είναι 4ω15λ και από Ρίγα για Ταλιν 3ω50λ. Δρομολόγια υπάρχουν αρκετά συχνά με πολλές ωρες αναχώρησης. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Παράδειγμα:

Vilnius - Riga 20/04- 07:30 (12€)
Riga  - Tallin 22/04 - 08:25 (12€)

*Η τιμή αυτή ισχύει για on-line κράτηση από την ιστοσελίδα GoEuro ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν αλλες τιμες.

*Για να δείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της GoEuro ,π.χ. “Tallinn bus station ecolines”





ΔΙΑΜΟΝΗ 
Και τα τρία παρακάτω ξενοδοχεία που προτείνουμε είναι όλα κεντρικά και 3 αστέρων ,έχουν εξαιρετικές κριτικές και περιλαμβάνουν όλα πρωινό. ( εκτός Βίλνιους) Η συνολική τιμή τους για 7 βραδια είναι στα 232€ (116€ το άτομο)

Βίλνιους (3 βραδια)
Το Hotel Europa city Vilnius είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο κέντρο του Βίλνιους. Η λεωφόρος Gediminas, ο κεντρικός δρόμος του Βίλνιους, είναι μόλις 200μ. μακριά. Η διαδρομή για την Παλιά Πόλη διαρκεί 20 λεπτά με τα πόδια. Η πλατεία Lukiškės απέχει 500μ. από το Europa City. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικο μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 103€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





Ρίγα (2 βραδια)
Το Avitar hotel είναι 3* και βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του κέντρου της Ρίγας, 2,5χλμ. από την παλιά πόλη της Ρίγας, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Η παλιά πόλη είναι προσβάσιμη σε περίπου 15 λεπτά με το τραμ που κάνει στάση 300μ. μακριά από το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 2 βραδια είναι μόλις 50€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.






Ταλίν (2 βράδια) 
Το Kreutzwald Hotel Tallinn είναι 4* και βρίσκεται μόλις 12 λεπτά μακριά με τα πόδια από την όμορφη παλιά πόλη του Ταλίν. Όλα τα δωμάτια του Kreutzwald είναι επιπλωμένα σε κλασικό στυλ και διακοσμημένα με ζεστά χρώματα. Περιλαμβάνουν θυρίδα ασφαλείας και μοντέρνο μπάνιο με προϊόντα περιποίησης, παντόφλες και στεγνωτήρα μαλλιών. Κάποια έχουν επίσης μπανιέρα-υδρομασάζ. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σάουνα των εγκαταστάσεων ή να απολαύσετε διάφορες περιποιήσεις μασάζ με επιπλέον χρέωση. Η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 79€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ με 10% έκπτωση στη πρώτη κράτηση.





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από 20€ την ημέρα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 234€
•Λεωφορεία: 48€
•Ξενοδοχεία: 232
ΣΥΝΟΛΟ 514€ / 2 = 257€ το άτομο 

*Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال