ΜΟΣΧΑ - ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 265€ (ΠΑΣΧΑ)Ταξιδέψτε για 8 ημέρες το Πάσχα στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* κοντά στο κέντρο με πρωινό. Τελική τιμή 265€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονικη.

Οι ημερομηνίες είναι οι 05/04 με 12/04 

Συγκεκριμένα θα μείνετε 3 βραδια στη Μόσχα ,3 βραδια στην Αγ.Πετρουπολη και το τελευταίο βράδυ ξανά στη Μόσχα για να επιστρέψετε Θεσσαλονίκη την επόμενη μερα.

*Για Ρωσία χρειάζεστε βίζα. Για την διαδικασία έκδοσης θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες παρακάτω.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (04/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean και την Pobeda και κοστίζουν συνολικά 191€ το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών.

Πρώτη κράτηση
Θεσσαλονίκη - Μόσχα 05/04 - 14:20
Μόσχα - Θεσσαλονίκη 12/04 - 18:15

Δεύτερη κράτηση 
Μόσχα - Αγ.Περτούπολη 08/04 - 06:50
Αγ.Περτούπολη - Μόσχα 11/04 - 17:30

*Στην κράτηση Μόσχα - Αγία Πετρούπολη από την ιστοσελίδα της Pobeda, η τιμή θα εμφανιστεί στο νόμισα της Ρωσίας. 1RUB = 0,0144

*Η Pobeda είναι μια νέα low cost αεροπορική εταιρία που ιδρύθηκε το 2014 από της Aeroflot ,την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ρωσίας και μια από τις παλαιότερες παγκοσμίως.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8 κιλών.


ΔΙΑΜΟΝΗ 

Μόσχα
Το hotel Zolotoy είναι 3* και απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό ο οποίος σας πάει στο κεντρο της Μόσχας σε περίπου 20 λεπτά. Η περίφημη λεωφόρος Cosmonauts Alley και το Μνημείο των Κατακτητών του Διαστήματος απέχουν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3+1 βράδια είναι 104€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Θα κάνετε δυο διαφορετικές κρατησεις ,καθως θα μείνετε τα τρία πρώτα βραδια και το τελευταίο.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
Αγ.Πετρούπολη 
Το Inhotel βρίσκεται στο κεντρο της Αγίας Πετρούπολη σε απόσταση 6 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Zvenigorodskaya του μετρό. Η περιοχή Nevsky Prospekt και το κέντρο της πόλης είναι προσβάσιμα σε 10 λεπτά με τα πόδια από το κατάλυμα. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι μόλις 43€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.


*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

Βίζα για Ρωσία
Για να ταξιδέψετε στη Ρωσία χρειάζεστε τουριστική βίζα και η διαδικασία της έκδοσης είναι η εξής.

1.Συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης στο https://visa.kdmid.ru και κατόπιν εκτύπωση της για κάθε ταξιδιώτη.(Στο τέλος συμπλήρωσης της αίτησης οταν ερωτηθείτε για το που θα καταθέσετε τα έγγραφα ,επιλέξτε πρεσβεια της Ρωσίας (Embasy  of Russian federation))

2.Αποδεικτικό παραμονής από το ξενοδοχείο που θα μείνετε (voyacher visa support) Μπορείτε να το ζητήσετε από το ξενοδοχείο που προτείνουμε στην Αγία Πετρούπολη με κόστος μόλις 7€ το άτομο.

3.Ταξιδιωτική νοσηλευτική ασφάλιση για κάθε ημέρα παραμονής στην Ρωσία.Αν μένετε Αθήνα μπορειτε να την βγάλετε διπλα από το Ρωσικό προξενείο στη Τζαβέλα 5 ,έναντι 1,40€ την ημέρα ανα άτομο.Αν μένετε Θεσσαλονίκη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος μπορειτε να αγοράσετε online ασφάλιση με 1,30€ την ημέρα από αυτήν την ιστοσελίδα εδώ

3.Κατάθεση όλων των δικαιολογητικών στο προξενείο της Ρωσίας.Θα πρέπει να έχετε μαζί σας όλα τα παραπάνω έγγραφα ,διαβατήριο που να ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες και μια έγχρωμη φωτογραφία με διαστάσεις 3,5 με 4,5.

Αθήνα: Τζαβέλα 5 ,Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6711945
Θεσσαλονίκη: Δημοσθένους 5
Τηλ. 231 0257201 

Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεση των εγγράφων στο προξενείο θα σας δώσουν ένα απόκομμα με την ημερομηνία που θα περάσετε να πάρετε την βίζα ,επίσης θα σας δώσουν και ένα τραπεζικό λογαριασμό όπου θα καταβάλετε το παράβολο των 35€ το άτομο για την διαδικασία έκδοσης της βίζας.Η διάρκεια της έκδοσης διαρκεί από 3 εως 7 εργάσιμες ημέρες.

Το Συνολικό κόστος βίζας για παραμονή μιας εβδομάδας είναι περίπου 53€ αν ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία.(35€ παράβολο ,7€ voyacher visa support ,11€ ασφάλεια) Αν απευθυνθείτε σε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο το κόστος ανέρχεται περίπου στα 100€ χωρίς την νοσηλευτική ασφάλεια.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 382€
•Ξενοδοχεία: 148€
•ΣΥΝΟΛΟ: 530€ / 2 = 265€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال