ΤΟΡΟΝΤΟ 540€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Απρίλιο στο Τορόντο του Καναδά ,με απευθειας πτήσεις και διαμονή σε κεντρικό Airbnb με εξαιρετικές κριτικές. Τελική τιμή 540€ αεροπορικά και διαμονή, από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 18/04 με 24/04

Λίγα λόγια για το Τορόντο
Το Τορόντο είναι η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και η πρωτεύουσα της επαρχίας του Οντάριο. Είναι ενας ιδανικός προορισμός αν θέλετε να εξερευνήσετε την ενδοχώρα του Καναδά με τα απίστευτα φυσικά τοπία του ,όπως τους καταρράκτες του Νιαγάρα ή τα βραχώδη όρη του με τα διαφορετικά υψόμετρα, τα δάση, την τούνδρα, τα ποτάμια, τα φαράγγια και τα πολλά είδη της άγριας πανίδας που κατοικούν εκεί.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (10/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Air Canada και κοστίζουν μόλις 383€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την petas.gr ,επιλέγοντας στα φίλτρα απευθειας πτήσεις. 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Τορόντο 18/06 - 13:05
Τορόντο - Αθήνα 24/06 - 16:40

*Στην τιμή περιλαμβάνονται και αποσκευές. (Μια αποσκευή έως 20 κιλά και μια χειραποσκευή κανονικών διαστάσεων)





ΔΙΑΜΟΝΗ 
Για διαμονή σας προτείνουμε να μείνετε σε ένα από τα δεκάδες Airbnb που υπάρχουν στο Τορόντο καθως είναι αρκετά φθηνότερα από τα ξενοδοχεία που είναι πανάκριβα. Οι τιμες στην Airbnb ξεκινάνε από μόλις 40€ την ημέρα για ένα ολόκληρο ιδιωτικό διαμέρισμα. Παρακατω προτείνουμε μερικά οικονομικά 
ιδιωτικά διαμερίσματα με άριστες κριτικες και κόστος απο 44€ την ημέρα.

*Η Airbnb ,είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων ,κάτι σαν την booking αλλά με οικοδεσπότες απλούς ανθρώπους τις περισσότερες φορές και όχι επαγγελματίες. Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος ακόμα καντο εδώ και κέρδισε 35€ έκπτωση στη πρώτη σου κράτηση.

Ολόκληρο διαμέρισμα στο κεντρο από 44€ η βραδιά
Βρίσκεται στο κεντρο του Τορόντο σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών με τα πόδια από μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός union station που σας πάει στους καταρράκτες του Νιαγάρα και σε άλλα αξιοθέατα βρίσκεται μισή ώρα με το τραμ. Η τελική τιμή του για 6 βραδια μαζί με την προμήθεια της Airbnb είναι στα 310€ ,και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα.




Ολόκληρο διαμέρισμα στο κεντρο από 49€ η βραδια
Και αυτό το διαμέρισμα είναι κεντρικό και βρίσκεται πολύ κοντά με τα πόδια από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η τελική τιμή του για 6 βραδια μαζί με την προμήθεια της Airbnb είναι στα 340€ και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα.




ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει από 154€ για 7 μέρες για τις 18/04 - 24/04


*Προσοχή ,ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 766€
•Διαμονή Airbnb: 310€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1076€ / 2 = 538€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال