ΒΑΡΣΟΒΙΑ 110€ (ΜΑΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Μάιο στη Βαρσοβία με τελική τιμή 110€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 25/05 με 29/05

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (03/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 44€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Βαρσοβία 25/05 - 07:50
Βαρσοβία - Θεσσαλονίκη 29/05 - 08:45

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.





ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Start Hotel Atos απέχει 5χλμ. από το κέντρο της Βαρσοβίας. Στη παλιά πόλη και στα αξιοθέατα θα φτάσετε σε 25 λεπτά περίπου με το λεωφορείο το οποίο κάνει στάση λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βράδια είναι στα 136€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






Αν θέλετε να μείνετε πιο κεντρικά ,η καλύτερη επιλογή είναι το 3 αστέρων Ibis Warszawa Stare Miasto σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την όμορφη παλιά πόλη της Βαρσοβίας. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 230€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή κάντε εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει από μόλις 58€ συνολικά για τις 25/05 με 29/05.


*Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 88€
•Ξενοδοχείo: 136€
•ΣΥΝΟΛΟ: 224€ / 2 = 112€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

———————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال