ΙΣΛΑΝΔΙΑ 375€ (6 ΜΕΡΕΣ ,ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Νοέμβριο στην Ισλανδία ,με πτήσεις της Lufthansa με μικρή αναμονή, και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό. Τελική τιμή 375€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα. (Η τιμή βασίζεται με βάση τα 4 άτομα)

Αν ένας από τους ταξιδιωτικούς σας στόχους για φέτος είναι να θαυμάσετε το Βόρειο Σέλας και τα εξωπραγματικά χρώματά του, τότε ένα από τα πιο γνωστά και με εύκολη πρόσβαση μέρη για να δει κάποιος το φαινόμενο αυτό, είναι το Reykjavik στην Ισλανδία. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θεωρούνται οι καλύτεροι μήνες με τις περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί το βόρειο Σέλας.

Η Ισλανδία φημίζεται επισης και για την παρθένα φύση της και τα ιδιαίτερα γεωμορφολογικά της χαρακτηριστικά ,όπως θερμές πηγές, μεγαλοπρεπείς παγετώνες, ενεργά και ανενεργά ηφαίστεια, παγωμένες θάλασσες, ονειρικές λίμνες, ορμητικά ποτάμια, καταρράκτες, βαθιές κοιλάδες κ.α. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε , όπως σκι, snowmobiling, μπάνιο στη Γαλάζια Λίμνη, η οποία παραμένει ζεστή όλο το χρόνο ή ακόμα και βόλτα στις τοποθεσίες που γυρίστηκε το Game of Thrones.

Ημερομηνίες:

08/11 - 13/11 (4 άτομα ,6 μερες 400€)
15/11 - 20/11 (4 άτομα ,6 μέρες 375€)
22/11 - 27/11 (4 άτομα ,6 μέρες 375€)
15/11 - 22/11 (4 άτομα ,8 μέρες 450€)
22/11 - 29/11 (4 άτομα ,8 μέρες 450€)

*Οι τιμές βασίζονται με βάση τα τέσσερα άτομα σε τετράκλινο δωμάτιο.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (24/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Lufthansa με ανταπόκριση και μικρή αναμονή στην Φρανκφούρτη ,και κοστίζουν από 185€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Lufthansa ή την airshop.gr ελάχιστα ακριβότερα.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Ρέικιαβικ (KEF) 15/11 - 07:15
Ρέικιαβικ (KEF) - Αθήνα 20/11 - 14:45


*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 8 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ.





ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Hotel Orkin είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων με πολύ καλες κριτικες ,και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο Laugavegur του Ρέικιαβικ. Προσφέρει  δωρεάν Wi-Fi σε όλο το κτήριο και πρωινο το οποίο σερβίρεται καθημερινά στο lounge.Το Διεθνές Αεροδρόμιο Keflavik βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών οδικώς από το ξενοδοχείο. Η τιμή του για 5 βράδια για ένα τετράκλινο δωμάτιο με πρωινό είναι στα 765€ (190€ το άτομο)


*Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το είχαμε προτείνει και πέρυσι σε παρόμοια προσφορά ,και όσοι μείνανε μας ειπανε τα καλύτερα. 






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει από 213€ συνολικά για έξι μέρες, με παραλαβή από το αεροδρόμιο.


*Ελέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 4 άτομα (15/11 - 20/11)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 740€
•Ξενοδοχείο: 765€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1505€ / 4 = 376€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 4 άτομα σε τετράκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.



1 Σχόλια

  1. Επειδή το κάναμε με τέσσερις φίλους! Εχω να πω μόνο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! από τις καλύτερες εμπειρίες και πράγματι στις τιμές που προτείνατε. Μία πολύ βασική επισήμανση να κάνω. Πολύ μεγάλη προσοχή στην ενοικίαση αυτοκινήτου, προτείνω να πάτε σε κάποια επώνυμη εταιρεία γιατί εμείς την πατήσαμε και χρεωθηκαμε 120€ παραπάνω από τη τιμή που είχαμε δει στο site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال