ΠΑΡΙΣΙ - ΜΙΛΑΝΟ 200€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Οκτώβριο στο Παρίσι και το Μιλάνο, με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 αστέρων. Τελική τιμή 200€ αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 25/10 έως 31/10 με τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Παρίσι και δυο στο Μιλάνο.



*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (18/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair ,και κοστίζουν μόλις 61€ το άτομο για τρεις συνολικά πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τρεις διαφορετικες κρατήσεις απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Παρίσι 25/10 - 10:00
Παρίσι - Μιλάνο 29/10 - 08:40
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 31/10 - 14:15

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Στην ιστοσελίδα της kiwi.com επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια

*Το αεροδρόμιο στο Παρίσι βρίσκεται στο Μπωβαί ,στο κεντρικό Παρίσι θα πάτε με τα λεωφορεία που βρίσκονται απ´εξω με 15€ η διαδρομή. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.








ΔΙΑΜΟΝΗ

Παρίσι
Το ibis Paris Porte d’Italie βρίσκεται λίγο έξω από το κεντρικό Παρίσι. Η κοντινότερη στάση μετρο είναι 900μ. μακριά και σας πάει σε αξιοθέατα όπως το μουσείο του Λούβρου σε 20 λεπτά. Προσφέρει γαλλικό εστιατόριο, μπαρ και κλιματιζόμενα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο -ντους, και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 212€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Μιλάνο
Το B&B Hotel Milano San Siro είναι 3* και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο San Siro της Μίλαν και Ίντερ. Η κοντινότερη στάση μετρό βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια μακριά και σας πάει στο κεντρικό Μιλάνο και αξιοθέατα όπως το Duomo σε 20 λεπτά. Προσφέρει δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση, ιδιωτικο μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 81€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 122€
•Ξενοδοχεία: 291€
•ΣΥΝΟΛΟ: 413€ / 2 = 206,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال