ΠΟΡΤΟ - ΛΙΣΑΒΟΝΑ 260€ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Σεπτέμβριο στο Πόρτο και την Λισαβόνα, με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 260€ αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 21/09 έως 27/09 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.



*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (15/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με Ryanair με ανταπόκριση ,και κοστίζουν μόλις 110€ το άτομο για πέντε συνολικά πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε πέντε διαφορετικες κρατήσεις απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, παρέχοντας σας όμως εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.*

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Μιλανο 21/09 - 10:00
Μιλανο - Πόρτο 21/09 - 17:25
Πόρτο - Λισαβόνα 24/09 - 06:30
Λισαβόνα - Παρίσι 27/09 - 06:40
Παρίσι - Θεσσαλονίκη 27/09 - 12:35

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε για Πορτο είναι περίπου 6 ωρες στο Μιλανο ,μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για μια σύντομη βόλτα στο Μιλάνο ή στο Μπέργαμο. Η διάρκεια αναμονής στην επιστροφή από Λισαβόνα είναι 2 ωρες στο αεροδρόμιο Μπωβαι (Παρίσι) στη Γαλλία.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.













ΔΙΑΜΟΝΗ

Πόρτο
Το Residencia Vale Formoso είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και στεγάζεται σε 2 ιστορικά κτήρια. Το κέντρο του Πόρτο απέχει 10 λεπτά με το λεωφορείο. Στις εγκαταστάσεις λειτουργούν 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν Wi-Fi. Ο σταθμός Marquês του μετρό είναι προσβάσιμος σε 1 χιλιόμετρο. Τα δωμάτια στο Residencia Vale Formoso έχουν λιτή επίπλωση και κλιματισμό. Διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και καλωδιακή τηλεόραση. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 144€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







Λισαβόνα
Το Residencial Joao XXI βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, 300μ. μακριά από τον σταθμό Picoas του μετρό και σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο της Λισαβόνας, προσφέροντας κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi, 24ωρη ρεσεψιόν και ιδιωτικο μπάνιο. Η τιμή του για για 3 βραδια είναι στα 150€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 220€
•Ξενοδοχεία: 294€
•ΣΥΝΟΛΟ: 514€ / 2 = 257€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال