ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ - ΜΑΔΡΙΤΗ 265€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Νοέμβριο στα Κανάρια νησιά (Λανθαρότε) και στη Μαδρίτη, με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 265€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 21/11 έως 27/11 με τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Λανθαρότε και δυο στη Μαδρίτη.



Λίγα λόγια για την Λανθαρότε
Τα Κανάρια νησιά είναι μια σειρά ηφαιστειογενών νησιών στον Ατλαντικό ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου και ανήκουν στην Ισπανία. Το κλίμα τους θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία ημέρας τους 25 με 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Η Λανθαροτε είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των νησιών αυτών ,και κατα την γνώμη μου το πιο όμορφο καθώς ο τουρισμός δεν το έχει αγγίξει ακόμα τόσο πολύ και θα δείτε περισσότερα παρθένα τοπία. Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες ,πανέμορφα τοπία αλλά και καμήλες.

Το νησί το έχουμε επισκεφτεί και εμεις σε συνδυασμό με την Μαδρίτη και έχουμε γράψει αναλυτικά την ταξιδιωτική μας εμπειρία εδώ ,επισης έχουμε αναρτήσει και ένα βίντεο στο YouTube το οποίο  το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.



*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (13/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την Aegean ,και κοστίζουν 130€ συνολικά για τέσσερις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικες κρατήσεις απευθειας από την ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, παρέχοντας σας όμως εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.*

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλανο 21/11 - 09:30
Μιλανο - Λανθαρότε 21/11 - 15:05
Λανθαρότε - Μαδρίτη 25/11 - 09:25
Μαδρίτη - Αθήνα 27/11 - 13:15

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής από Αθήνα προς Λανθαροτε είναι 4 ωρες στο αεροδρόμιο Μπέργαμο του Μιλανου.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια - μια.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.












ΔΙΑΜΟΝΗ

Λανθαρότε
Το Apartamentos Tisalaya είναι συγκρότημα διαμερισμάτων και βρίσκεται στο Puerto del Carmen ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του νησιού. Η παραλία και ο παραλιακός δρόμος με τα μαγαζιά και τα μπαρ είναι λίγα λεπτά με τα πόδια.

 , όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και να έχετε εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τις εγκαταστάσεις του θέρετρου. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, καταστήματα και μπαρ για να περιηγηθείτε στην περιοχή. Το συγκρότημα προσφέρει πισίνα και διαμερίσματα με ιδιωτικο μπάνιο και μπαλκόνι διακοσμημένα σε λευκούς τόνους. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 204€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Μαδρίτη
Το Hostal Naranjos απέχει μόλις 50μ. από τον σταθμό Tirso de Molina του μετρό, στο κέντρο της Μαδρίτης. Η Puerta del Sol και η πλατεία Plaza Mayor είναι προσβάσιμες σε μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Προσφέρονται κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 68€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο συνιστούμε να νοικιάσετε στη Λανθαροτε καθώς το νησί είναι αρκετά μεγάλο. Μπορειτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αυτοκίνητο θα σας κοστίσει συνολικά από 70€ για τέσσερις μέρες.


*Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 260€
•Ξενοδοχεία: 272€
•ΣΥΝΟΛΟ: 532€ / 2 = 266€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال