ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 98€ (ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)



Ταξιδέψτε για 4 μέρες Ιούλιο και Αύγουστο στο Βουκουρέστι, με διαμονή σε ξενοδοχείο 3* ibis hotel. Τελική τιμή 98€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ημερομηνίες:

28/07 - 31/07 (4 μέρες ,98€)
04/08 - 07/08 (4 μέρες ,98€)



*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν από 54€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουκουρέστι 04/08 - 15:55
ΒουκουρέστιΑθήνα 07/08 - 17:55


*Κανοντας κράτηση από την  airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.






ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το ibis Bucuresti Garda de Nord βρίσκεται σε βολική τοποθεσια 300μ. από την στάση Gara de nord του μετρο όπου σας πάει στο κεντρο του Βουκουρεστιου και την παλιά πόλη σε περίπου 20 λεπτά. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3 βραδια είναι 87€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ένα αμάξι θα σας κοστίσει από 63€ συνολικά για τις 04/08 με 07/08


*Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.




ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 110€
•Ξενοδοχείo: 87€
•ΣΥΝΟΛΟ: 197€ / 2 = 98,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

———————————————————


Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ανεβάζουμε από τα ταξίδια μας !! 




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال