ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 165€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες στη Φλωρεντία τον Νοέμβριο, με αναχώρηση το πρωί, επιστροφή το βράδυ και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων. Τελική τιμή 165€ ,από Αθήνα.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Για Φλωρεντία δεν υπάρχουν απευθείας πτησεις από την Αθήνα τους επόμενους μήνες. Ο πιο βολικός και πιο φθηνός τρόπος είναι να πάτε αεροπορικώς στη Μπολόνια και από εκεί με τρένο στη Φλωρεντία ,το οποίο κάνει μόνο 35 λεπτά.

Στη τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή για Μπολόνια ,οι συνδέσεις με το τρένο και η διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων.

Οι ημερομηνίες είναι 14/11 με 18/11

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (13/08) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με απευθείας πτήση από Αθήνα για Μπολόνια , και κοστίζουν από 54€ με επιστροφή. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μπολόνια 14/11 - 07:15
Μπολόνια - Αθήνα 18/11 - 17:35

*Κανοντας κράτηση από την airshop.gr η τιμή είναι λίγο ακριβότερη αλλά το τσεκ ιν το αναλαμβάνει η airshop δωρεάν και οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται στο email σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.







ΤΡΕΝO
Από Μπολόνια για Φλωρεντία θα πάτε με τρένο το οποίο κάνει μόλις 35λ (γρήγορο) από τον σταθμό Bologna Centrale και το εισιτήριο κοστίζει από 15,90€ η διαδρομή. Κράτηση θα κάνετε από την ιστοσελίδα goeuro.com . Η τιμή αυτή ισχύει για online κράτηση ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν αλλες τιμές.

Παράδειγμα:

Bologna centrale - Florence Santa Maria
14/11 - 09:50 (15,90€)

Florence Santa Maria - Bologna centrale
18/11 - 14:25 (15,90€)

*Απο το αεροδρόμιο στο σταθμό "Bologna centrale" θα πάτε με τα λεωφορεία του αεροδρομίου που βρίσκονται απ´εξω , με κόστος από 3-6€ η διαδρομή. 

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο σταθμός επιβίβασης και αποβίβασης κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps π.χ. Bologna centrale.







ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel Victoria είναι 3* και βρίσκεται στο ιστορικό κεντρο της Φλωρεντίας, στην περιοχή San Lorenzo. Η πινακοθήκη Galleria dell'Accademia βρίσκεται 500μ. μακριά, ενώ ο σταθμός Santa Maria Novella απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Προσφέρει δωμάτια κλασικού στιλ με δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 160€ για εμα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 108€
•Τρένα: 64€
•Ξενοδοχείo: 160€
•ΣΥΝΟΛΟ: 332€ / 2 = 166€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال