ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 170€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τέλη Ιανουαρίου στη Λανθαρότε στα Κανάρια νησιά ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα στο Puerto del Carmen ,το πιο τουριστικό μέρος του νησιού. Τελική τιμή 170€ για αεροπορικά και διαμονή, από Θεσσαλονίκη.

*Η τιμή βασίζεται με βάση τα 3 άτομα με διαμονή σε τρίκλινο δωμάτιο.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 27/01 με 01/02

Λίγα λόγια για την Λανθαρότε
Τα Κανάρια νησιά είναι μια σειρά ηφαιστειογενών νησιών στον Ατλαντικό ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου και ανήκουν στην Ισπανία. Το κλίμα τους θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία ημέρας τους 25 με 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Η Λανθαροτε είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των νησιών αυτών ,και κατα την γνώμη μου το πιο όμορφο καθώς ο τουρισμός δεν το έχει αγγίξει ακόμα τόσο πολύ και θα δείτε περισσότερα παρθένα τοπία. Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες ,πανέμορφα τοπία αλλά και καμήλες.

Το νησί το έχουμε επισκεφτεί και έχουμε γράψει αναλυτικά την ταξιδιωτική μας εμπειρία εδώ ,επισης έχουμε φτιάξει και ένα βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.



*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (29/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση και κοστίζουν μόλις 74€ με επιστροφή το άτομο για τέσσερις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τέσσερις διαφορετικές κρατήσεις απλης μεταβασης απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, αλλά παρέχοντας σας εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισεις.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Βερολίνο 27/01 - 10:55
Βερολίνο - Λανθαρότε 27/01 - 17:50
Λανθαρότε - Μιλάνο 01/02 - 10:15
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 01/02 - 18:05

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε πρώτα τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια αναμονής στο πήγαινε είναι περίπου 5μιση ωρες στο Βερολίνο, και στην επιστροφή περίπου 3 ωρες στο Μιλάνο

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε αναχώρηση Θεσσαλονίκη ,προορισμος Λανθαροτε και τις ημερομηνίες 27/01 - 01/02

*Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστασεις 40x20x25cm. Για να μπορέσετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες μέγιστου βάρους 10 κιλών θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6€ ανα πτήση. (Σύνολο 24€ και για τις 4 πτήσεις, περιλαμβάνεται στη τελική τιμή του ταξικού)











ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το BelleVue Apartamentos Aquarius είναι 3* και βρίσκεται στο puerto Del Carmen ,την πιο τουριστική τοποθεσια του νησιού. Ο παραλιακός δρόμος με τα μαγαζιά και τα μπαρ και η παραλία βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους και βεράντα, κάποια έχουν και θέα στη θάλασσα. Η τιμή του για 5 βραδια είναι στα 212€ για ένα τρίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο, από μόλις 10€ την ημέρα. 

λέγξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες αλλά μόνο πιστωτικές.)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 3 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 222€
•Χειραποσκευές: 72€
•Ξενοδοχείo: 211€
•ΣΥΝΟΛΟ: 505€ / 2 = 168€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο  κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال