ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΠΟΡΤΟ 210€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)


Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Νοέμβριο στη Λισαβόνα και στο Πόρτο με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 210€ για αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 10/11 με 16/11 

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Χορηγούμενη διαφήμιση
-15% έκπτωση σε όσους κάνουν online κράτηση στο athensfishspa.com χρησιμοποιώντας τον κωδικό «GREEKTRAVELERS» 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση, και κοστίζουν συνολικά μόλις 102€ το άτομο . Θα πρέπει να κάνετε πέντε διαφορετικες κρατήσεις απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, παρέχοντας σας όμως εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.*

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη  - Βερολίνο 10/11 - 10:55
Βερολίνο - Λισαβόνα 10/11 - 14:25
Λισαβόνα - Πόρτο 13/11 - 07:50
Πόρτο - Βρυξέλλες 16/11 - 08:35
Βρυξέλλες - Θεσσαλονίκη 16/11 - 15:55

*Πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις , ελέγξτε τις τιμές για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε από Θεσσαλονίκη προς Λισαβόνα είναι 2 ωρες στο Βερολίνο, και στην επιστροφή από Πορτο για Θεσσαλονίκη περίπου 4 ωρες στο αεροδρόμιο Charleroi των Βρυξελλών.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια. 

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.












ΔΙΑΜΟΝΗ

Λισαβόνα
Το Hotel Paradouro βρίσκεται στο κεντρο της Λισαβόνας σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό Arroios του μετρό. Τα ευρύχωρα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο και καλωδιακή τηλεόραση. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο lounge με την τηλεόραση ή να απολαύσετε ένα ποτό στη βεράντα του Paradouro. Παρέχεται δωρεάν WiFi. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο είναι στα 128€ για 3 βραδια.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Πόρτο
Το Hotel Porto Rico βρισκεται σε κεντρική τοποθεσια στο Πόρτο, σε απόσταση 100μ. από τη στάση Aliados του μετρό. Ο καθεδρικός ναός του Πόρτο απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το Porto Rico και το εμβληματικό Casa da Musica είναι προσβάσιμο σε 4 στάσεις με το μετρό. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 87€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. (Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 204€
•Ξενοδοχεία: 214€
•ΣΥΝΟΛΟ: 418€ / 2 = 209€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (08/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

-Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال