Dubai - Abu Dhabi 240€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Οκτώβριο στο Ντουμπάϊ και στο Άμπου Ντάμπι ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων. Τελική τιμή 240€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 16/10 με 23/10 με πέντε διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάϊ και δυο στο Άμπου Ντάμπι.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

*Για πληροφορίες για το Ντουμπάϊ ,διαβάστε τον ταξιδιωτικό μας οδηγό εδώ

*Για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χρειάζεστε μόνο διαβατήριο , η βίζα δεν είναι απαραίτητη για τους κατόχους Ελληνικού διαβατηρίου

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (18/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair από Αθήνα έως Σόφια ,και με την Wizzair από Σόφια για Ντουμπάϊ και κοστίζουν συνολικά μόλις 131€ το άτομο με επιστροφή. Θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές κρατήσεις  απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή μια μόνο κράτηση από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, αλλά παρέχοντας σας προστατευόμενες πτήσεις ανταπόκρισης.

Πρώτη κράτηση (Ryanair 21€)

Αθήνα - Σόφια 16/10 - 08:35
Σόφια - Αθήνα 24/10 - 06:50

Δεύτερη κράτηση (wizzair 110€)

Σόφια - Ντουμπάϊ (DWC) 16/10 - 14:20
Ντουμπάϊ (DWC) - Σόφια 23/10 - 20:50

*Η αναμονή στη Σόφια στο πήγαινε είναι 4ω20λ και στην επιστροφή 5ω30λ με μεταμεσονύχτια αναμονή.

*Κατα την διάρκεια της κράτησης της πτήσης Σόφια -  Ντουμπάϊ στην ιστοσελίδα της Wizz air ,η τιμή θα εμφανιστεί σε λέβα Βουλγαρίας, η αλλαγή της ισοτιμίας σε ευρώ γίνεται αυτόματα στο τέλος της διαδικασίας κράτησης.
Ισοτιμία >> 1€ = 1,95 λέβα

*Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Ντουμπάϊ είναι το δεύτερο αεροδρόμιο της πόλης ,το Διεθνές Ντουμπάϊ Αλ Μακτούμ το οποίο βρίσκεται ανάμεσα από το Ντουμπάϊ και το Άμπου Ντάμπι.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε αναχώρηση Αθήνα και προορισμός Ντουμπάϊ (DWC) και βάλτε τις ημερονηνιες 16/10 - 23/10.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών. Διαστάσεις 55cm x 40cm x 23cm.






Πως πάω Άμπου Ντάμπι:
Το αεροδρόμιο Διεθνές Ντουμπάϊ Αλ Μακτούμ (DWC) βρίσκεται ανάμεσα από το Ντουμπάϊ και το Αμπου Ντουμπάϊ ,και είναι σε ιδανική τοποθεσία αν θέλετε να επισκεφτείτε και τις δυο πόλεις. Απέχει 55χλμ μακριά από το Ντουμπάϊ και 112χλμ από Άμπου Ντάμπι. Το αεροδρόμιο όπως και οι 2 πόλεις συνδέονται μεταξύ τους με λεωφορείο γραμμή Ε101 και την γραμμή F55 του αεροδρομίου.

Αεροδρόμιο(DWC) προς Ντουμπάϊ 
Στο Ντουμπάϊ θα πατε με λεωφορείο (F55) το οποίο βρίσκεται απ´εξω από το αεροδρόμιο με κόστος 1€. Σε 7 στάσεις θα κατεβείτε στη στάση ibn Battuta Metro station. Από εκεί θα πάρετε το μετρό και θα πατε στο ξενοδοχείο σας. 



Ντουμπάϊ προς Άμπου Ντάμπι
Για να πάτε Άμπου Ντάμπι θα πατε με το μετρό προς στη στάση Abu Dhabi main bus terminal ,και από εκεί θα πάρετε το λεωφορείο ,γραμμή Ε101. Σε 1ω40 λεπτά θα είστε στο Άμπου Ντάμπι. Κόστος εισιτηρίου 5€ η διαδρομή.


Άμπου Ντάμπι προς αεροδρόμιο (DWC)
Για να πάτε στο αεροδρόμιο Αλ Μακτούμ από Άμπου Ντάμπι θα πάτε με το ίδιο λεωφορείο (γραμμή Ε101) ,και θα κατεβείτε στη στάση ibn Battuta metro station 4. Από εκεί θα πάρετε το λεωφορείο (γραμμή F55) το οποίο θα σας πάει ακριβώς απ´εξω από ο αεροδρόμιο.
Προτείνουμε να ξεκινήσετε από το ξενοδοχείο σας τουλάχιστον 5 ωρες πριν πετάξει η πτήση σας.



*Όλες τις διαδρομές μπορείτε να τις βρείτε αναλυτικά από τα google maps.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ντουμπάϊ
Το Grand Central Hotel είναι 4* και βρίσκεται στη δημοφιλή συνοικία Deira, την παλιά πόλη του Ντουμπάι. Η κόκκινη γραμμή του μετρό που σας πάει στο νέο Ντουμπάϊ και σε αξιοθέατα όπως ο ουρανοξύστης Burj Khalifa και Dubai mall σε 20 λεπτά , βρίσκεται σε απόσταση 400μ. από το ξενοδοχείο. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα κι εξοπλισμένα με μίνι μπαρ και παροχές για τσάι/καφέ. Όλα έχουν καθιστικό με καναπέ. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει μπουρνούζι, παντόφλες και δωρεάν λοσιόν και σαμπουάν. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο μπαρ δίπλα στην πισίνα. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν γυμναστήριο και 24ωρη ρεσεψιόν. Η τιμή του για 5 βραδια είναι στα 137€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Άμπου Ντάμπι
Το 3 αστέρων Grand Continental Flamingo βρίσκεται στην καρδιά του Άμπου Ντάμπι, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία Corniche, από την επιχειρηματική περιοχή της πόλης και από το σουκ χρυσού. Τα ευρύχωρα και όμορφα επιπλωμένα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν θέα στους υπέροχους κήπους Capital Gardens. Όλα διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 81€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking ή εγγραφή εδώ και κερδίστε 10% επιστροφή.






*Στη τιμες των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνονται διάφοροι φόροι και χρεώσεις (25% συνολικά) ,περίπου 3 με 4 € το άτομο την βραδια ,και πληρώνονται απευθειας στο ξενοδοχείο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 262€
•Ξενοδοχεία: 217€
ΣΥΝΟΛΟ 479€ / 2 = 239,50€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

———————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال