ΛΙΣΑΒΟΝΑ - ΠΟΡΤΟ 250€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα στη Λισαβόνα και το Πόρτο, με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. Τελική τιμή 250€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 24/11 με  30/11 με τρεις διανυκτερεύσεις σε κάθε πόλη.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (25/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair με ανταπόκριση, και κοστίζουν μόλις 89€ για 5 συνολικά πτήσεις. Θα πρέπει μα κάνετε 5 διαφορετικές κρατήσεις απλης μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com λιγο ακριβότερα, προσφέροντας σας προστατευόμενες πτήσεις ανταπόκρισεις.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Βερολίνο 24/11 - 10:55
Βερολίνο - Λισαβόνα 24/11 - 14:25
Λισαβόνα - Πόρτο 27/11 - 07:50
Πόρτο - Βρυξέλλες 30/11 - 08:35
Βρυξέλλες - Θεσσαλονίκη 30/11 - 15:55

*Η αναμονή στο πήγαινε προς Λισαβόνα είναι 2 ωρες στο αεροδρόμιο Σόνεφελντ του Βερολίνου, και στην επιστροφή από Πόρτο περίπου 4 ώρες στο αεροδρόμιο Charleroi των Βρυξελλών.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια - μια.

*Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα χειρός η πλάτης με διαστάσεις 40x25x20, αν θέλετε και μια χειραποσκευή θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6€ ανα πτήση. (Σύνολο 30€ το άτομο και για τις 5 πτήσεις ,περιλαμβάνεται στην τελική τιμή που αναγράφουμε)












ΔΙΑΜΟΝΗ

Λισαβόνα
Το Luxe Hotel είναι 3* και βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Λισαβώνας, είναι κοντά στο σταθμό του μετρό Anjos, ενώ το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Προσφέρει σύγχρονα δωμάτια διακοσμημένα με κομψά έπιπλα και γήινα χρώματα. Κάθε δωμάτιο έχει δορυφορική τηλεόραση, μοντέρνο μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 142€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Πόρτο

Το Porto Rico βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Πόρτο, 100μ. από τη στάση Aliados του μετρό. Ο καθεδρικός ναός του Πόρτο απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το Porto Rico και το εμβληματικό Casa da Musica είναι προσβάσιμο σε 4 στάσεις με το μετρό. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Residencial Porto Rico συνδυάζουν την κλασική διακόσμηση με σύγχρονες ανέσεις. Όλα περιλαμβάνουν τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 117€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Κάνε κράτηση εδώ


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 178€
•Χειραποσκευές: 60€
•Ξενοδοχεία: 259€
ΣΥΝΟΛΟ 497€ / 2 = 248,50€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

———————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال