ΚΑΤΑΝΙΑ 80€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 4 μέρες τον Δεκέμβριο στη Κατάνια ,με απευθειας πτήσεις και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό. Τελική τιμή μόλις 80€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ημερομηνίες:

15/12 - 18/12 (4 μέρες, 80€)
11/12 - 15/12 (5 μέρες, 120€)

Λίγα λόγια για την Κατάνια
Η Κατάνια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας και έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Αφού εξερευνήσετε της μπαρόκ αρχιτεκτονική της πολης μπορείτε να πάτε μονοήμερες εκδρομές σε περιοχές όπως η Αίτνα ,το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης.

Τις Συρακουσες, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας, που στην αρχαιότητα ήταν η σημαντικότερη ελληνική αποικία στη Δύση. Εκεί θα δείτε το σπήλαιο «το αυτί του Διονύσου», μια ασβεστολιθική σπηλιά με την είσοδο σε σχήμα αυτιού, και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα των Συρακουσών. 

Από εκεί μπορείτε να πάτε στη μικρή πόλη Νότο όπου έχει συμπεριληφθεί επισης στον κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας της UNESCO, και αυτό γιατί τα κτήριά της, και ιδίως οι εκκλησίες της, θεωρούνται τα αριστουργήματα του ιταλικού μπαρόκ.

Το Castiglione μια μικρή μεσαιωνική πολιτεία στην περιοχή της Κατάνια, όπου συγκεντρώνει επισης τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερους επισκέπτες , καθώς η «ακρόπολή» του θεωρείται από τα πιο όμορφα σημεία της Σικελίας. Θαυμάστε τα υπέροχα σπίτια που ακουμπούν το ένα στο άλλο, σαν να στηρίζονται για να σκαρφαλώσουν στις βόρειες υπώρειες της Αίτνας.

Η Ragusa χτισμένη πάνω σε ένα λόφο, ανάμεσα σε δυο κοιλάδες προσφέρει ένα θέαμα που κόβει την ανάσα από μακριά και, όσο πλησιάζεις πιο κοντά, τόσο περισσότερο θέλεις να σεργιανίσεις στα στενά της και να χαθείς σε μια άλλη εποχή. Άλλες πόλεις κοντά στη Κατάνια που μπορείτε να επισκεφτείτε είναι επισης η Novara ,Ταορμίνα και Μεσσίνα.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (21/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 20€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μέσω της kiwi.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Κατάνια 15/12 - 12:00
Κατάνια - Αθήνα 18/12 - 07:35

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια μεσαία τσάντα χειρός ή πλάτης με διαστασεις 40x25x20. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε σειρά προτεραιότητας με κόστος 6€ ανά πτήση.






ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Hotel Etnea 316 είναι 3* και βρίσκεται στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Κατάνια, τη Via Etnea, και 10 λεπτά με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό της πόλης. Παρέχει δωρεάν Wi-Fi και κλιματιζόμενα δωμάτια με παραδοσιακή επίπλωση. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 117€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.

Κάνε κράτηση εδώ

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 40€
•Ξενοδοχείo: 117€
•ΣΥΝΟΛΟ: 157€ / 2 = 78,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!



Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال