ΜΑΡΑΚΕΣ 100 (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Φεβρουάριο στο Μαρακές, με διαμονή σε ξενοδοχείο (riad) με πολύ καλές κριτικές. Τελική τιμή μόλις 100€ για αεροπορικά και διαμονή από Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Ημερομηνίες:

04/02 - 08/02 (5 μέρες, 100€)
18/02 - 22/01 (5 μέρες, 100€)
18/02 - 24/01 (7 μέρες, 120€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (23/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.




ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και κοστίζουν από 66€ με επιστροφή το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, προσφέροντας σας προστατευόμενες πτήσεις ανταπόκρισεις.

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση
Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 04/02 - 07:40
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 08/02 - 18:05

Δεύτερη κράτηση
Μιλάνο - Μαρακές 04/02 - 11:45
Μαρακές - Μιλάνο 08/02 - 06:55

*Η αναμονή στο πήγαινε είναι περίπου 3ώρες και στην επιστροφή 7ώρες στο αεροδρόμιο bergamo του Μιλανάνου. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για μια σύντομη βόλτα στην πόλη.


*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε αναχωρηση Θεσσαλονίκη, προορισμός Μαρακές και τις ημερομηνίες 04/02 - 08/02 

*Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα χειρός η πλάτης με διαστάσεις 40x25x20, αν θέλετε και μια χειραποσκευή θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6€ ανα πτήση. (Σύνολο 24€ το άτομο και για τις 4 πτήσεις)










ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διαμονή προτείνουμε να μείνετε σε ένα Riad ,είναι παραδοσιακές Μαροκινές κατοικίες τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία. Εκτος από πολύ οικονομικά βρίσκονται και σε πολύ καλή τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά της Μεντίνα ,την παλιά πόλη του Μαρακές ,που είναι και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco.

Το Riad Hanafi βρίσκεται στην πόλη της Medina, κοντά στο μουσείο της πολης. Η κεντρική πλατεία Djemaa El Fna απέχει περίπου 2χλμ με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 65€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking









ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (04/02 - 08/02)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 132€
•Ξενοδοχείo: 65€
•ΣΥΝΟΛΟ: 197€ / 2 = 98,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.


*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 





Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال