ΡΩΜΗ - ΝΑΠΟΛΗ 130€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 μέρες τον Δεκέμβριο στη Ρώμη και στη Νάπολη με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 130€ για αεροπορικά, χειραποσκευή, διαμονή και τρένο. (Από Θεσσαλονίκη)

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 01/12 με 06/12 με τρεις διανυκτερεύσεις στη Ρώμη και δυο στη Νάπολη.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (18/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ





ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν συνολικά μόλις 33€ το άτομο . Θα πρέπει να κάνετε δυο διαφορετικες κρατήσεις απλης μεταβασης απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair  ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com επιλέγοντας πολλαπλοί προορισμοί.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη  - Ρώμη 01/12 - 16:10
Νάπολη - Θεσσαλονίκη 06/13 - 10:00

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε σειρά προτεραιότητες με κόστος 6€ ανά πτήση (Περιλαμβάνεται στη τελική τιμή που αναγράφουμε)





Τρένο από Ρώμη για Νάπολη
Από Ρώμη για Νάπολη θα πάτε εύκολα με τρένο με διάρκεια διαδρομής  λιγότερο από 2 ωρες. Η αναχωρηση είναι από το κεντρικό σταθμό Τερμίνι και το εισιτήριο κοστίζει από 10€ η διαδρομή. Κράτηση μπορείτε να κάνετε on-line μέσω της ιστοσελίδας goeuro.com

Παράδειγμα:

Rome - Naples 04/12 - 10:10 (10€)

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για online κράτηση ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.







ΔΙΑΜΟΝΗ

Ρώμη
Το Kolping Hotel Casa Domitilla είναι 3* και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200μ. από τις Κατακόμβες της Domitilla. Το κεντρο της Ρώμης είναι εύκολα προσβάσιμο σε 20 λεπτά με το λεωφορείο που κάνει στάση πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 84€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Νάπολη
Το Hotel Cineholiday είναι 3* και βρίσκεται σε βολική κεντρική τοποθεσία, σε απόσταση μόλις 300μ. από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Νάπολης και 50μ. από τον σταθμό Garibaldi του μετρό. Προσφέρει δωμάτια εμπνευσμένα από τον κινηματογράφο, 24ωρη ρεσεψιόν, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 68€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορειτε να νοικιάσετε από την  rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. (Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 66€
•Χειραποσκευή: 24€
•Τρένο: 20€
•Ξενοδοχεία: 152€
•ΣΥΝΟΛΟ: 262€ / 2 = 131 το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

—————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال