ΠΡΑΓΑ ,ΒΙΕΝΝΗ ,ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 220€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Νοέμβριο στη Πράγα ,την Βιέννη και την Βουδαπέστη ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3* κοντά στο κέντρο. Τελική τιμή 220€ από Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι  21/11 με 28/11

Συγκεκριμένα θα μείνετε τρία βράδια στη Πράγα ,δύο βράδια στη Βιέννη και δυο βράδια στη Βουδαπέστη. Θα πάτε αεροπορικώς Πράγα και θα επιστρέψετε αεροπορικως από Βουδαπέστη. Απο Πράγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα πάτε με λεωφορείο με διάρκεια 3 με 4 ώρες. Στη παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια ,η διαμονή και οι συνδέσεις με τα λεωφορεία.

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (09/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν συνολικά 65€ το άτομο για τρεις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε τρεις διαφορετικές κρατήσεις απλης μετάβασης απευθειας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com προσφέροντας σας παράλληλα προστατευόμενες πτήσεις ανταπόκρισης.

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 21/11 - 12:40
Μιλάνο - Πράγα 21/11 - 16:10
Βουδαπέστη - Θεσσαλονίκη 28/11 - 10:35

*Πριν προχωρήσετε στις κρατησεις ελέγξετε πρώτα τις τιμες για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια της αναμονής στο πήγαινε είναι 2ω20λ στο αεροδρόμιο μπέργαμο του Μιλάνου. Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλέξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια-μια.

*Στη τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων της Ryanair περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα χειρός ή πλάτης με διαστασεις 40x25x20. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή έως 10 κιλά θα πρέπει να αγοράσετε σειρά προτεραιότητας με κόστος 6€ ανά πτήση. (12€ συνολικά και για τις 2 πτήσεις της Ryanair.)








ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Από Πράγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα πάτε με λεωφορεία της εταιρίας Flixbus ,και τα εισιτήρια κοστίζουν από 5€ έως 15€ η διαδρομή. Η διαδρομή από Πράγα για Βιέννη με λεωφορείο διαρκεί περίπου 4ω20λ ,και από Βιέννη για Βουδαπέστη 3ω20λ. Επιλογές στις ωρες αναχώρησης υπάρχουν πολλες. Κρατηση θα κάνετε μέσω της εφαρμογής της Flixbus για κινητές συσκευές ή την από την ιστοσελίδα της εδώ

Ενδεικτικά παρακάτω έχουμε επιλέξει τα πιο φθηνά και βολικά δρομολόγια με συνολικό κόστος 20€ το άτομο και για τα 2 δρομολόγια.

Παράδειγμα:

Prague - Vienna 23/11 - 07:20 (15€)
Vienna - Budapest 25/11 - 07:30 (5€)

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν για online κράτηση από την ιστοσελίδα της Flixbus ή την εφαρμογή για κινητά  ,στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως φαίνεται παρακάτω π.χ. για το σταθμό στη Πράγα "praha,Uan Florenc" 






ΔΙΑΜΟΝΗ 
Και τα τρία ξενοδοχεία που προτείνουμε παρακάτω είναι 3* ,έχουν πολύ καλές κριτικές με βαθμολογία 8 και άνω και βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή και τα πόδια. Το συνολικό κόστος και για τα τρία είναι 249€ για 7 βράδια (124€ το άτομο)

Πράγα  
Το Residence Tabor είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καλοδιατηρημένη περιοχή Zizkov κοντά στο κέντρο της πόλης ,και αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Πράγα. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 10 λεπτά με το τραμ από το κεντρο της πόλης και την πλατεία Wenceslas ενώ η στάση βρίσκεται απ´εξω από το ξενοδοχείο.  Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 84€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
 





Βιέννη  
Το CH-Vienna City Rooms βρίσκεται στη Βιέννη, σε βολική τοποθεσια ,μόλις 200μ. από στάση τραμ και 450μ. απο στάση μετρό. Το κεντρο της Βιέννη και αξιοθέατα όπως το δημαρχείο της Βιέννης βρίσκονται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το τραμ. Η τιμή του για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικο μπάνιο και ντους είναι στα 102€. 


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.






Βουδαπέστη
Το Elit Hote είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Βουδαπέστη, σε απόσταση 450μ. από τον κοντινότερο σταθμό μετρό ,ο οποίος σας πάει στο κέντρο και στις γέφυρες στον Δούναβη σε μόλις 10 λεπτά. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 63€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.







ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 130€
•Χειραποσκευές Ryanair: 24€
•Λεωφορεία: 40€
•Ξενοδοχεία: 249€
ΣΥΝΟΛΟ 443€ / 2 = 221,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

————————————————————

Εσύ έκανες εγγραφή στο καινούργιο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! Το πρώτο βίντεο ανέβηκε και μπορείς να το δεις παρακάτω !!




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال