ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 230€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για μια εβδομάδα τον Ιανουάριο στις Βαλτικές Χώρες, στις πρωτεύουσες της Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας, με τελική τιμή 230€, από Αθήνα.

Στη τιμή περιλαμβάνονται αεοροπορικά εισιτήρια με προτεραιότητα επιβίβασης και 2 χειραποσκευές, διαμονή σε ξενοδοχεία 3* με εξαιρετικές κριτικές και οι συνδέσεις μεταξύ των Χωρών με λεωφορεία.

Οι ημερομηνίες είναι 19/01 με 26/01 με τρεις διανυκτερεύσεις στο Ταλίν, δύο στη Ρίγα και δύο στο Βίλνιους.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

*Οι αναγραφομενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (18/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair με ανταπόκριση, και κοστίζουν 90€ για 4 συνολικά πτήσεις. Θα πρέπει μα κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απλης μετάβασης απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή μια μόνο κράτηση μέσω της kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα, προσφέροντας σας προστατευόμενες πτήσεις ανταπόκρισεις.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 19/01 - 09:30
Μιλάνο - Ταλίν 19/01 - 16:55
Βίλνιους - Ρώμη 26/01 - 11:05
Ρώμη - Αθήνα 26/01 - 17:50

*Η αναμονή στο πήγαινε προς Ταλίν είναι περίπου 6 ωρες στο αεροδρόμιο Bergamo του Μιλάνου, και στην επιστροφή από Βίλνιους περίπου 5 ώρες στο αεροδρόμιο Ciampino της Ρώμης. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για μια σύντομη βόλτα στις πόλεις.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την kiwi.com ελάχιστα ακριβότερα ,αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες τις πτήσεις ανταπόκρισης. Επιλεξτε πολλαπλοί προορισμοί και βάλτε τις παραπάνω πτήσεις μια - μια.

*Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα χειρός η πλάτης με διαστάσεις 40x25x20, αν θέλετε και μια χειραποσκευή θα πρέπει να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος 6€ ανα πτήση. (Σύνολο 24€ το άτομο και για τις 4 πτήσεις ,περιλαμβάνεται στην τελική τιμή που αναγράφουμε)










ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Από Ταλίν για Ρίγα και από Ρίγα για Βίλνιους θα πάτε με λεωφορεία της εταιρίας Lux Express, και τα εισιτήρια κοστίζουν από 5€ έως 15€ η διαδρομή. Η διαδρομή από Ταλίν για Ρίγα με λεωφορείο διαρκεί περίπου 4ω25λ ,και από Ρίγα για Βίλνιους 4ω10λ. 

Επιλογές στις ωρες αναχώρησης υπάρχουν πολλες. Κρατηση θα κάνετε απευθειας από την ιστοσελίδα της Lux Express εδώ

Ενδεικτικά παρακάτω έχουμε επιλέξει τα πιο φθηνά και βολικά δρομολόγια με συνολικό κόστος 14€ το άτομο και για τα 2 δρομολόγια.

Παράδειγμα:

Tallin - Riga 22/01 - 08:00 (9€)
Riga - Vilnius 24/01 - 08:30 (5€)

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν για online κράτηση από την ιστοσελίδα της Lux Express, στο σταθμό πιθανόν να ισχύουν άλλες τιμές.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps π.χ. για το σταθμό στο Ταλίν «Lux Express Estonia»







ΔΙΑΜΟΝΗ

Ταλίν
Το Go Hotel Shnelli είναι 3* και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία κοντά στη μεσαιωνική Παλιά πόλη του Ταλίν μόλις 500μ. Όλα τα δωμάτια του Shnelli έχουν κλασικό ντιζάιν και ξύλινη επίπλωση. Περιλαμβάνουν επιφάνεια εργασίας, ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Ορισμένα έχουν υπέροχη θέα στην Παλιά Πόλη. Η τιμή του για 3 βράδια είναι στα 106€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Ρίγα
Το Liberty είναι 3* και βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της παλιάς πόλης, σε απόσταση μόλις 100μ. από το μνημείο στην Ελευθερία. Το ξενοδοχείο προσφέρει καταλύματα στον τελευταίο όροφο, ο οποίος είναι προσβάσιμος με ανελκυστήρα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 39€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





Βίλνιους
Το Vivulskio Hotel ειναιν3* και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την Παλιά Πόλη του Βίλνιους. Προσφέρει σάουνα και υδρομασάζ με επιπλέον χρέωση, καθώς και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 61€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση, αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα. Ελέγξτε το τρόπο πληρωμής, καθώς οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων δεν δέχονται χρεωστικές κάρτες ή πληρωμή με μετρητά, παρα μόνο πιστωτικές κάρτες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 180€
•Χειραποσκευές: 48€
•Λεωφορεία: 28€
•Ξενοδοχεία: 205€
ΣΥΝΟΛΟ 461€ / 2 = 230,50€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

———————————————————

Κάνε εγγραφή στην Airbnb κανοντας κλικ εδώ και κέρδισε 25€ έκπτωση στη πρώτη σου κράτηση!


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !! 




Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال