ΜΟΣΧΑ - ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 250€ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)Ταξιδέψτε για 8 ημέρες τον Δεκέμβριο στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη ,με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο με πρωινό. Τελική τιμή 250€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ακολουθήστε μας και στο instagram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προτάσεις μας μέσω των stories. Κάνε εγγραφή εδώ

Οι ημερομηνίες είναι οι 08/12 με 15/12 

Συγκεκριμένα θα μείνετε 3 βραδια στη Μόσχα ,3 βραδια στην Αγ.Πετρουπολη και το τελευταίο βράδυ ξανά στη Μόσχα για να επιστρέψετε Θεσσαλονίκη την επόμενη μερα.

*Για Ρωσία χρειάζεστε βίζα. Για την διαδικασία έκδοσης θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες παρακάτω.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (15/10) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean και την Pobeda και κοστίζουν συνολικά 172€ το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή μέσω της airshop.gr για τις πτήσεις της aegean.

Πρώτη κράτηση
Αθήνα - Μόσχα 08/12 - 09:05
Μόσχα - Αθήνα 15/12 - 14:25

Δεύτερη κράτηση 
Μόσχα - Αγ.Περτούπολη 11/12 - 08:30
Αγ.Περτούπολη - Μόσχα 14/12 - 20:40

*Στην κράτηση Μόσχα - Αγία Πετρούπολη από την ιστοσελίδα της Pobeda, η τιμή θα εμφανιστεί στο νόμισα της Ρωσίας. 1RUB = 0,0144

*Η Pobeda είναι μια νέα low cost αεροπορική εταιρία που ιδρύθηκε το 2014 από της Aeroflot ,την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ρωσίας και μια από τις παλαιότερες παγκοσμίως.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8 κιλών.

ΔΙΑΜΟΝΗ 

Μόσχα
Το hotel Zolotoy είναι 3* και απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό ο οποίος σας πάει στο κεντρο της Μόσχας σε περίπου 20 λεπτά. Η περίφημη λεωφόρος Cosmonauts Alley και το Μνημείο των Κατακτητών του Διαστήματος απέχουν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο με ντους. Η τιμή του για 3+1 βράδια είναι 108€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.


*Θα κάνετε δυο διαφορετικές κρατησεις ,καθως θα μείνετε τα τρία πρώτα βραδια και το τελευταίο.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
Αγ.Πετρούπολη 
Το Inhotel βρίσκεται στο κεντρο της Αγίας Πετρούπολη σε απόσταση 6 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Zvenigorodskaya του μετρό. Η περιοχή Nevsky Prospekt και το κέντρο της πόλης είναι προσβάσιμα σε 10 λεπτά με τα πόδια από το κατάλυμα. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικο μπάνιο και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 3 βραδια είναι μόλις 59€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.


Βίζα για Ρωσία
Για να ταξιδέψετε στη Ρωσία χρειάζεστε τουριστική βίζα και η διαδικασία της έκδοσης είναι η εξής.

1.Συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης στο https://visa.kdmid.ru και κατόπιν εκτύπωση της για κάθε ταξιδιώτη.

2.Αποδεικτικό παραμονής από το ξενοδοχείο που θα μείνετε (voyacher visa support) Μπορείτε να το ζητήσετε από το ξενοδοχείο που προτείνουμε στην Αγία Πετρούπολη με κόστος μόλις 7€ το άτομο ή να αγοράσετε online από την ιστοσελίδα https://visatoruss.com με 10€ το άτομο.

3.Ταξιδιωτική νοσηλευτική ασφάλιση για κάθε ημέρα παραμονής στην Ρωσία. Μπορειτε να αγοράσετε online ασφάλιση με 1,40€ την ημέρα από αυτήν την ιστοσελίδα εδώ

3.Κατάθεση όλων των δικαιολογητικών στο προξενείο της Ρωσίας αφού πρώτα κλείσετε on-line ραντεβού από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα http://athens.kdmid.ru 

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας όλα τα παραπάνω έγγραφα ,διαβατήριο που να ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες και μια έγχρωμη φωτογραφία με διαστάσεις 3,5 με 4,5. Το κόστος του παραβόλου έκδοσης της βίζας είναι στα 35€ και πληρώνεται στο προξενείο με κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση. Η διάρκεια της έκδοσης διαρκεί από 3 εως 7 εργάσιμες ημέρες.

Αθήνα: Τζαβέλα 5 ,Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6711945

Θεσσαλονίκη: Δημοσθένους 5
Τηλ. 231 0257201 

Το Συνολικό κόστος βίζας για παραμονή μιας εβδομάδας είναι περίπου 53€ αν ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία.(35€ παράβολο ,7€ voyacher visa support ,11€ ασφάλεια) 

Αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία ,την έκδοση της βίζας  μπορεί να την αναλάβει το Ρωσικό κέντρο θεωρήσεων στην Ελλάδα με κόστος από 90€, περισσότερα δείτε εδώ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο με τιμές από μόλις 10€ την ημέρα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 344€
•Ξενοδοχεία: 167€
•ΣΥΝΟΛΟ: 511€ / 2 = 255,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال